Stemningsbillede

Fjernvarme til St. Restrup

St. Restrup kan få fjernvarme, hvis tilslutningen er stor nok. Bestil et tilbud her på siden og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Status på fjernvarme til St. Restrup

Aalborg Kommune har godkendt projektforslaget med forbehold for, at vi opnår det nødvendige tilskud fra fjernvarmepuljen. Puljen åbner den 1. februar 2024, hvor vi sender en ansøgning afsted. Får vi dette tilskud, kan vi tilbyde fjernvarme til borgere i St. Restrup, hvis tilslutningen er stor nok.

Det kræver en tilslutningsprocent på minimum 60% af de husstande, som potentielt kan blive koblet fjernvarmen. I kampagneperioden, som løber fra den 8. februar til 8. april 2024, undersøger vi, om tilslutningen i jeres by er stor nok. Opnår vi den nødvendige opbakning til projektet, planlægges selve anlægsarbejdet.

Lyder det som noget for dig, og din husstand?

Hvis du ønsker at få et tilbud på fjernvarme, skal du udfylde nedenstående formular.

Husk at tilføje den adresse, som du ønsker tilsluttet til fjernvarme.

I bemærkningsfeltet må du meget gerne skrive din nuværende opvarmningstype, og evt. supplere med dit nuværende forbrug, samt hvor langt du har fra skel til hvor vi skal føre fjernvarmen ind. (Ledningslængden).

Så vil vi hurtigst muligt sende dig et uforpligtende tilbud om tilslutning af fjernvarme i din bolig.

Stemningsbillede

Lej et midlertidigt varmeanlæg

Svigter dit anlæg? Bygger du nyt? Eller renoverer du? Vi varmesikrer dit hus med et varmeanlæg, som du lejer af os, indtil vi er klar med fjernvarme til dit hus.

Stemningsbillede

Varme+

Har du brug for et nyt fjernvarmeanlæg? Med Varme+ lejer du fjernvarmeanlægget af os og sparer dermed de 25-30.000 kr. et nyt anlæg typisk koster. 

Fjernvarmens Serviceordning

Tilmelder du dig Fjernvarmens Serviceordning samtidig med, at du siger 'Ja tak' til fjernvarme, giver vi dig indmeldelsen gratis.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen