Tilslutning af fjernvarme 

Få overblik over, hvad du skal gøre, hvad vi sørger for – og hvad det koster, når din bolig skal tilsluttes fjernvarmen. 

Tilslut fjernvarme

Skift til fjernvarme

Vi giver her et overblik over, hvad du skal gøre, hvad vi sørger for - og hvad det koster for dig, når du skifter til fjernvarme.

Tilslut fjernvarme

Nybyggeri

Vi giver her et overblik over, hvad du skal gøre, hvad vi sørger for - og hvad det koster for dig, når din bolig skal tilsluttes fjernvarmen. 

Fjernvarme til nye områder inden udgangen af 2028

Der er for tiden ekstraordinært mange ønsker om at få fjernvarme. Det gør, at der desværre er ventetid på at få et tilbud – men også på at få udført selve grave- og montagearbejdet.  Vi arbejder dog på højtryk for at følge med den store efterspørgsel.

Vi har undersøgt nye områder i nærheden af vores ledningsnet i og uden for Aalborg Kommune. Hvis vi opnår tilslutning blandt boligejere i området, kan vi i de kommende år tilbyde fjernvarme til tre nye områder

 

 

Fjernvarme til nye byer

Information til borgere i Ajstrup

Hold dig opdateret om muligheden for fjernvarme til Ajstrup. 

Information til borgere i Hostrup

Fjernvarme kan komme til Hostrup, hvis interessen er stor nok. 

Information til borgere i St. Restrup

Hold din opdateret om muligheden for at få fjernvarme i din by.

Processen for etablering af fjernvarme

Det er en omstændig proces at etablere fjernvarme i nye områder. Først skal området undersøges og projektet godkendes. Herefter fører vi kampagne i området. Vi kan kun etablere fjernvarme, hvis vi opnår en stor tilslutning blandt boligejerne i området.   

 

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen