Lej et midlertidigt varmeanlæg 

Vi varmesikrer dit hus med et funktionsdygtigt gas-, olie-, el- eller fastbrændselsanlæg, hvis dit nuværende anlæg går i stykker eller du bygger nyt* hus. Du lejer anlægget gennem os. 

Om leje-servicen 

Vi vælger, om det havarerede anlæg skal repareres, udskiftes, eller om der skal installeres en el-unit. Ved installation af en el-unit er det en betingelse, at du selv etablerer en varmtvandsbeholder, såfremt du ønsker varmtvandsproduktion. Hvis ikke du ønsker at købe en varmtvandsbeholder, har du mulighed for at leje en af Storvorde VVS.

Vi betaler for etablering og vedligeholdelse, hvis du skal låne et anlæg. Hvis et anlæg skal repareres, skal det være med forudgående aftale med os.

*Nybyggeri, hvor der endnu ikke er varmeinstallation

Betingelser for leje-servicen 

Du skal overholde følgende betingelser:

  • Du forpligtiger dig til at tilslutte dig fjernvarmen, når den er ført frem til ejendommen.
  • Du har forud for leje fået et overslag fra vores valgte autoriserede VVS-installatør på, at reparationsudgifterne overstiger 6.000 kr. inkl. arbejdstimer.

Pris for leje-servicen

Du skal kun betale et beløb svarende til det årlige faste effektbidrag for fjernvarme. Effektbidragets størrelse fremgår af det tilbud, som du har skrevet under på omkring tilslutning til fjernvarme.

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende leje af et midlertidigt anlæg, så skriv til os. 

Macro alias: Kontaktformular
Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen