Vi graver for fremtiden

Vi foretager løbende graveprojekter i vores forsyningsområde. Vi vedligeholder rør og systemer og etablerer nyt, så vi kan ruste kloakkerne til fremtidens vejr, fremtidssikre affaldsløsninger og etablere fjernvarme i flere områder. Her kan du læse om større. planlagte anlægsprojekter i dit område, så du er orienteret om tid, sted og varighed.

Kloakker til fremtidens vejr

Vi laver et kloaksystem, der kan håndtere fremtidens stigende regnmængder. Derfor foretager vi løbende graveprojekter, så regn- og spildevand løber i forskellige rør. Det reducerer risiko for oversvømmelser.

Læs mere om separatkloakering

Fælles affaldsøer i Aalborg og Nørresundby

Vi etablerer nedgravede containere i Aalborg og Nørresundby. Affaldsøerne sparer plads i baggårdene og har til formål at effektivisere tømningen og gøre byen mere ren. 

Læs mere om etablering af nedgravede containere

Flere får fjernvarme

Efterspørgslen på fjernvarme er stor, og vi tilslutter i disse år flere områder som et vigtigt led i mere bæredygtige varmeløsninger. Det betyder, at vi løbende arbejder på fjernvarmetilslutning og graver i vores forsyningsområde.

Læs mere om tilslutning til fjernvarme

Aktuelle større graveprojekter

Du finder informationer om alle vores større anlægsprojekter nedenfor. Klik på din by for at finde de aktuelle gravearbejder i dit område.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen