Varm+

Varme+

Har du brug for et nyt fjernvarmeanlæg? Med Varme+ lejer du fjernvarmeanlægget af os og sparer dermed de 15-20.000 kr. et nyt anlæg typisk koster. Du undgår samtidig unødvendige regninger til service og reparation af dit fjernvarmeanlæg - det sørger vi for.

Hvad får du med Varme+?

Vi installerer det nye fjernvarmeanlæg 

  • Vi nedtager og bortskaffer det gamle varmeanlæg (både fjernvarme-, el-, olie-, fastbrændsels- og gasanlæg).
  • Vi installerer et moderne fjernvarmeanlæg, hvor vi tester og regulerer alle installationer, der har med varme og varmt vand at gøre.

Vi reparerer og servicerer

  • Vi vedligeholder og reparerer ved nedbrud eller fejl. Normalt er fjernvarmeanlægget din ejendom og dit ansvar, men med Varme+ er det vores. Det vil sige, at vi ejer og vedligeholder fjernvarmeanlægget og er forpligtet til at sikre, at anlægget er fuldt funktionsdygtigt og lovligt. Vi sørger også for udskiftning af hele eller dele af fjernvarmeanlægget, hvis det er nødvendigt.
  • Fjernvarmens Serviceordning er en del af dit abonnement, og som udover regelmæssige eftersyn af dit anlæg omfatter kortlægning og vejledning omkring forhold i boligen, der er væsentlige for at opnå en god varmeøkonomi og test og indregulering af alle installationer i din bolig, som har med varme og varmt brugsvand at gøre.

Varme+ er til dig, der vil slippe for unødvendige varmeudgifter og udgifter til service og reparation. I forbindelse med installationen tester og regulerer vi alle installationer, der har med varme og varmt vand at gøre. Samtidig får du en grundig vejledning i, hvad du selv kan gøre for at spare på forbruget i din bolig - uden at komforten ryger.

Charlotte Behrendt, Leder for Salg og Service i Aalborg Forsyning

Hvad er prisen?

Varme+ udbydes som abonnementsaftale til kun 245 kr. om måneden efter 'først til mølle'-princippet (max 300 stk.)

Betingelser 

Det er et krav, at du bor i vores forsyningsområde og er ejer af en énfamiliesbolig på max 300 kvm. Det er ikke et krav, at du er fjernvarmekunde i dag. Har du endnu ikke fjernvarme på din matrikel, vil vi starte med at fremsende et tilbud på fjernvarme. I fjernvarmetilbuddet vil du kunne tage stilling til, om du også ønsker Varme+.

Læs ofte stillede spørgsmål til pris, praktik og betingelser

Kontakt os

Hør mere om jeres muligheder med Varme+ ved at ringe på 9982 8299 eller udfylde formularen. 


Relaterede emner

Fjernvarmens Serviceordning

Sørg for dit fjernvarmeanlæg er toptunet ved at give det regelmæssige eftersyn af en specialuddannet VVS-installatør. 

Watts - Din energiassistent

Watts - Din energiassistent

Med appen Watts kan du se præcis, hvornår du bruger mest varme, tjekke dit forventede fjernvarme­forbrug og opdage, hvis dit forbrug pludselig ændrer sig.

Tilskud til renoveringer

Tilskud til renoveringer

Læs hvad du skal gøre, hvad vi sørger for - og hvad det koster for dig, når din bolig skal tilsluttes drikkevand. 

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen