Stemningsbillede

Fjernvarme til Ajstrup

Ajstrup kan få fjernvarme, hvis tilslutningen er stor nok. Bestil et tilbud her på siden og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Status på fjernvarme til Ajstrup

Fjernvarmeprojektet i Ajstrup får økonomisk støtte i form af tilskud fra fjernvarmepuljen. Vi fik den gode nyhed, da aftalen om Grøn Fond blev præsenteret mandag d. 15. april - det har vi udsendt en pressemeddelelse om.

Læs pressemeddelelsen

Tilskuddet er en forudsætning for, at vi kan tilbyde fjernvarme til byen. Det betyder derfor også, at det nu bare er op til Ajstrups indbyggere at afgøre, om fjernvarmen skal komme til byen. Minimum 60 % af byens husstande skal sige ja tak for, at vi kan levere fjernvarme til byen.

Vi oplever en stor interesse for at få tilbud på fjernvarme, og vi har derfor forlænget kampagneperioden frem til den 31. maj 2024. Det betyder, at der er lidt mere tid til at få de sidste med, så vi forhåbentlig snart kan levere fjernvarme til Ajstrup.  

Status på tilslutning

  • 82 % har udvist interesse for at få fjernvarme 
  • 43 % har accepteret tilbud  

(Opdateret den 16. maj 2024) 

Lyder det som noget for dig, og din husstand?

Hvis du ønsker at få et tilbud på fjernvarme, skal du udfylde nedenstående formular.

Husk at tilføje den adresse, som du ønsker tilsluttet til fjernvarme.

I bemærkningsfeltet må du meget gerne skrive din nuværende opvarmningstype, og evt. supplere med dit nuværende forbrug, samt hvor langt du har fra skel til hvor vi skal føre fjernvarmen ind. (Ledningslængden).

Så vil vi hurtigst muligt sende dig et uforpligtende tilbud om tilslutning af fjernvarme i din bolig. Tilbuddet er betinget af, at vi får støtte fra fjernvarmepuljen og opnår en tilslutning på 60%.

Stemningsbillede

Lej et midlertidigt varmeanlæg

Svigter dit anlæg? Bygger du nyt? Eller renoverer du? Vi varmesikrer dit hus med et varmeanlæg, som du lejer af os, indtil vi er klar med fjernvarme til dit hus.

Stemningsbillede

Varme+

Har du brug for et nyt fjernvarmeanlæg? Med Varme+ lejer du fjernvarmeanlægget af os og sparer dermed de 25-30.000 kr. et nyt anlæg typisk koster. 

Fjernvarmens Serviceordning

Tilmelder du dig Fjernvarmens Serviceordning samtidig med, at du siger 'Ja tak' til fjernvarme, giver vi dig indmeldelsen gratis.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen