Stemningsbillede

Vandtårne sikrer forsyningen af vand

Vi henter drikkevandet langt nede i jorden og leverer cirka 6,6 mio. m3 rent drikkevand om året til cirka 113.000 forbrugere. Vandtårnene sikrer forsyningssikkerheden, fordi de også fungerer som reserve, hvis der sker en strømafbrydelse og pumperne går i stå. 

Vandtårne sikrer højt tryk  

Vi leverer drikkevand til det meste af byområdet i Aalborg og de centrale dele af Nørresundby. Derudover leverer vi også til Bouet, Hvorupgaard, Ferslev, Skovstrup, Volsted, Nibe, Vokslev og Sebber Stationsby samt områder i Gistrup, Svenstrup og Ellidshøj. Vandtårnene sikrer, at trykket er højt nok for alle - selv folk som bor på 3. sal. Vandtårnene får vandet fra vores boringer, som henter vandet 40 til 100 meter under jorden. 

Grundvandsbeskyttelse er alfa omega 

For at sikre den fremtidige forsyning af rent drikkevand arbejder vi sammen med private vandværker i Aalborg Kommune om grundvandsbeskyttelse i de områder, hvor vandet indvindes. Det er vigtigt for også at sikre kommende generationer rent drikkevand. Udover at vi skal bibeholde vores rene drikkevand, arbejder vi mod en stadig mere CO2-neutral vandforsyning med robuste og effektive miljø- og energimæssige løsninger.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen