Direkte kundeforhold

Vælg Direkte Kundeforhold

Står I overfor at skulle bygge nye lejeboliger? Eller skal I renovere? Vælg vores tilbud om Direkte Kundeforholdså etablerer vi nye fjernaflæste varmemålere og håndterer praktikken omkring afregning. 

Direkte Kundeforhold giver jer flere fordele

  • Fordele for jeres beboere

    Med vores fjernaflæste varmemålere får jeres beboere afregning for det reelle forbrug, som de hver især har haft - uden mellemregninger. Vi vil også løbende følge med i beboernes forbrug og tage kontakt, hvis vi kan se et unormalt højt forbrug. Beboerne får også mulighed for selv at følge med i eget forbrug via vores appen Watts
  • Fordele for jer som boligforening

    Vi har stor erfaring med og ressourcer til at håndtere kundekontakten omkring fjernvarme. Det giver en række fordele for både jer og jeres beboere. I sparer posterne til drift og vedligehold af målere, forbrugsregnskab, afregning, inddrivelse og sent opdagede lækager.

Hvad er prisen? 

Prisen på Direkte Kundeforhold afhænger af flere ting. Bl.a. boligforeningens størrelse. Med i prisen beregner vi:

  • Abonnement
  • Effektbidrag pr. m2
  • Forbrug pr. m3

Kontakt os 

Hør mere om jeres muligheder for Direkte Kundeforhold ved at udfylde formularen.

Relaterede emner

Overtagelse af fjernvarmerør

Overtagelse af fjernvarmerør

Hvis I som boligforening ejer fjernvarmenettet på jeres egen matrikel efter vores hovedmåler, kan vi tilbyde jer at overtage og udskifte fjernvarmerør.

Tilslut fjernvarme

Tilslut fjernvarme til nybyggeri

Vi giver her et overblik over, hvad du skal gøre, hvad vi sørger for - og hvad det koster for dig, når din bolig skal tilsluttes fjernvarmen. 

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen