EnergyKey - få overblik over energiforbruget

EnergyKey er markedets mest komplette løsning til energistyring. Få et samlet overblik over varme-, el- og vandforbrug, og følg de automatiske målinger online.

Hvad er EnergyKey?

EnergyKey er et værktøj til at opnå og fastholde besparelser på vand-, varme- og elforbruget. Som virksomhed, boligforening eller ejer/andelsforening får I et samlet overblik over energiforbruget på en let og overskuelig måde.

Fordele ved automatisk energistyring med EnergyKey

  • Overblik: EnergiKey giver jer et samlet overblik over forbruget helt ud på den enkelte afdeling, bygning eller måler. Når I har overblik over, hvor og hvornår vandet, varmen og el bruges, er det lettere at lægge en plan for at opnå besparelser.
  • Rapporter: I systemet kan I trække rapporter ud, som sammenligner forbruget i afdelingerne ud fra nøgletal pr. m2.
  • Undgå overraskelser: I EnergyKey kan I lægge budgetter og sammenholde med den enkelte målers eller bygnings energi- og vandforbrug. På den måde undgår I overraskelser, når regningen kommer.
  • Alarmer: Få alarmer ved bemærkelsesværdigt højt forbrug samt ved større udslag i forbruget.
  • Opdag uregelmæssigheder:  Når I følger forbruget, kan I opdage uregelmæssigheder - fx et stort vandforbrug om natten, der kan tyde på en utæthed, eller et afvigende varmeforbrug, der kan skyldes et defekt fjernvarmeanlæg.
  • Spar penge: EnergyKey gør det lettere at lægge planer for, hvordan I kan reducere forbruget - flere oplever herefter en besparelse på mere end 10%.
Energistyring

Hvordan får vi EnergyKey?

Det er let at blive koblet på energistyring med EnergyKey. Målerne kan importeres direkte - enten via Aalborg Forsynings fjernaflæsningssystem, Energinets datahub, gennem jeres CTS-system eller over telefonen.

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om energistyring i jeres virksomhed eller forening.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen