Stemningsbillede

Datadeling for fjernaflæste vandmålere

Få hurtig adgang til dine vandmålerdata, og del dem med andre ved at abonnere på data fra dine fjernaflæste vandmålere. Du får adgang til at kunne trække data for de sidste 3 døgn. Data vil under normale omstændigheder være maksimalt 3 timer gamle i forhold til aflæsningstidspunktet.

Følg vandforbruget

Som erhvervskunde hos Aalborg Forsyning kan du få adgang til dine fjernaflæste vandmålerdata ved at oprette et abonnement på én eller flere målere. Du kan vælge selv at abonnere på dine målerdata og/eller dele dem med en eller flere samarbejdspartnere.

Vandmålerne sender kontinuerligt data omkring forbruget til forsyningen. Der er som udgangspunkt tale om timebaserede værdier.

Vidste du, at du også kan abonnere på data fra dine fjernaflæste varmemålere?

Hvis du både får vand og fjernvarme fra Aalborg forsyning og har fået installeret fjernaflæste målere, kan du både abonnere på data fra dine vandmålere og varmemålere og tilknytte abonnenter i samme proces.

Vilkår for servicen 

Ved at acceptere betingelserne kan du give dig selv eller en tredjepart adgang til oplysninger om dine målere og forbrugsdata. Tredjeparten kan eksempelvis være din leverandør af serviceydelser eller en samarbejdspartner, og har kun adgang til at se data fra de målere, som du som kunde giver fuldmagt til. Det er således dig som kunde, der ved videregivelse af fuldmagt til tredjeparten er ansvarlig for fuldmagthavers sikre behandling af data.

Læs vilkår for servicen

Hold øje med dit vandforbrug

Ved at abonnere på data fra dine fjernaflæste vandmålere kan du selv holde øje med udsving i dit vandforbrug, og om det målte forbrug stemmer overens med det anvendte forbrug.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen