Datadeling for fjernaflæste varmemålere

Få hurtig adgang til dine målerdata, og del dem med andre ved at abonnere på data fra dine fjernaflæste varmemålere. Du får adgang til at kunne trække data for de sidste 3 døgn. Data vil under normale omstændigheder være maksimalt 3 timer gamle i forhold til aflæsningstidspunktet.

Følg varmeforbruget time for time

Som erhvervskunde hos Aalborg Forsyning kan du få adgang til dine fjernaflæste varmemålerdata ved at oprette et abonnement på én eller flere målere. Du kan vælge selv at abonnere på dine målerdata eller dele dem med din leverandør af serviceydelser. 

Vidste du, at du også kan abonnere på data fra dine fjernaflæste vandmålere?

Hvis du både får fjernvarme og vand fra Aalborg forsyning og har fået installeret fjernaflæste målere, kan du både abonnere på data fra dine vandmålere og varmemålere og tilknytte abonnenter i samme proces.

Vilkår for servicen 

Ved at acceptere betingelserne kan du give dig selv eller en tredjepart adgang til oplysninger om dine målere og forbrugsdata. Tredjeparten kan eksempelvis være din leverandør af serviceydelser eller en samarbejdspartner, og har kun adgang til at se data fra de målere, som du som kunde giver fuldmagt til. Det er således dig som kunde, der ved videregivelse af fuldmagt til tredjeparten er ansvarlig for fuldmagthavers sikre behandling af data.

Læs vilkår for servicen 

Identificering af defekte eller forkert indstillede varmeinstallationer

Hyppige data gør dig i stand til at identificere forbedringsmuligheder og for proaktivt at kontakte relevante slutbrugere og hjælpe dem med at optimere deres varmeinstallation. Det anslås, at 75% af alle varmeinstallationer kan forbedres i forhold til deres effektivitet, og at problemerne kan identificeres med timebaserede værdier fra intelligente målere.

Gadd, H. (2014). To analyse measurements is to know!

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen