Datadeling

Få hurtig adgang til dine målerdata, og del dem med andre ved at abonnere på data fra dine fjernaflæste varmemålere. Du betaler pr. måler pr. år.

Følg fjernvarmeforbruget time for time

Som erhvervskunde hos Aalborg Forsyning kan du få adgang til dine fjernaflæste målerdata ved at oprette et abonnement på én eller flere målere. Du kan vælge selv at abonnere på dine målerdata eller dele dem med din leverandør af serviceydelser. 

Vilkår for servicen 

Ved at acceptere betingelserne kan du give dig selv eller tredjepart adgang til oplysninger om dine målere og forbrugsdata. Tredjepart har kun adgang til at se data fra de målere du som kunde giver fuldmagt til. Det er således dig som kunde, der ved videregivelse af fuldmagt til tredjepart er ansvarlig for fuldmagthavers sikre behandling af data.

Identificering af defekte eller forkert indstillede varmeinstallationer

Hyppige data gør dig i stand til at identificere forbedringsmuligheder og for proaktivt at kontakte relevante slutbrugere og hjælpe dem med at optimere deres varmeinstallation. Det anslås, at 75% af alle varmeinstallationer kan forbedres i forhold til deres effektivitet, og at problemerne kan identificeres med timebaserede værdier fra intelligente målere.

Gadd, H. (2014). To analyse measurements is to know!

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen