Stemningsbillede

Hold dig opdateret om fjernvarme til Nørhalne

Byrådene i henholdsvis Aalborg Kommune og Jammerbugt Kommune har godkendt projektforslaget for tilslutningen af borgerne i Nørhalne til Aalborg Forsynings ledningsnet.

Kom til informationsmøde den 6. december 2022

Sæt kryds i kalenderen tirsdag den 6. december 2022, hvor vi holder informationsmøde. 

Mødet kl. 16.30-18.30 er udsolgt, men der er stadig ledige pladser til mødet fra kl. 19.00-21.00 i Nørhalne forsamlingshus.

Til mødet fortæller vi mere om muligheden for fjernvarme, priser og selve tilslutningen.

Der er plads til 150 personer til hvert møde. Derfor opfordrer vi til, at I kun tilmelder én pr. husstand, så flest mulige husstande kan deltage.

Vi håber at se dig til en god snak om fjernvarme til Nørhalne.

Få et tilbud på fjernvarme

Projektet i Nørhalne bliver kun realiseret, hvis vi opnår en tilslutningsprocent på mindst 60 % af det potentielle beregningsareal i Nørhalne i kampagneperioden, der starter den 6. december 2022 og løber indtil den 30. april 2023. 

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på fjernvarme.

* krævet

Fjernvarme er fremtiden

Næsten to ud af tre danskere har allerede fjernvarme. Skifter du til fjernvarme, bliver du en del af et fælles system, hvor vi sammen bidrager til optimering og udvikling af ny teknologi, smart energi og en bæredygtig varmeforsyning. Og så er fjernvarme ikke mindst en billig, stabil og nem løsning.

Én enkelt husstand, som skifter oliefyret ud med fjernvarme, kan spare klimaet for 5,7 tons CO2, og hvis naturgas skiftes ud med fjernvarme, vil det give en besparelse på 3,9 tons CO2.

Stemningsbillede

Lej et midlertidigt varmeanlæg

Svigter dit anlæg? Bygger du nyt? Eller renoverer du? Vi varmesikrer dit hus med et varmeanlæg, som du lejer af os, indtil vi er klar med fjernvarme til dit hus.

Stemningsbillede

Varme+

Har du brug for et nyt fjernvarmeanlæg? Med Varme+ lejer du fjernvarmeanlægget af os og sparer dermed de 25-30.000 kr. et nyt anlæg typisk koster. 

Fjernvarmens Serviceordning

Tilmelder du dig Fjernvarmens Serviceordning samtidig med, at du siger 'Ja tak' til fjernvarme, giver vi dig indmeldelsen gratis. Tilmelding koster normalt et engangsbeløb på 550 kroner.   

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen