Stemningsbillede

Hold dig opdateret om fjernvarme til Nørhalne

Nørhalne kan få fjernvarme, hvis tilslutningen er stor nok. Tilmeldingsfristen er den 30. april 2023.

Kom til dialogmøde den 30. marts

Har du spørgsmål omkring fjernvarme? Så tilmeld dig vores dialogmøde. Formålet med mødet er, at vi kan få en dialog omkring fjernvarme, og vi står klar til at svare på diverse spørgsmål omkring fjernvarmetilslutning, priser mv.

Mødet afholdes Torsdag d. 30. marts fra kl. 19-21 i Nørhalne Forsamlingshus

Tilmelding senest tirsdag d. 28. marts.

 

Fjernvarme er fremtiden

Næsten to ud af tre danskere har allerede fjernvarme. Skifter du til fjernvarme, bliver du en del af et fælles system, hvor vi sammen bidrager til optimering og udvikling af ny teknologi, smart energi og en mere bæredygtig varmeforsyning end de traditionelle løsninger. Og så er fjernvarme ikke mindst en billig, stabil og nem løsning.

Én enkelt husstand, som skifter oliefyret ud med fjernvarme, kan spare klimaet for 5,7 tons CO2, og hvis naturgas skiftes ud med fjernvarme, vil det give en besparelse på 3,9 tons CO2.

Søg på din adresse - og få et tilbud på fjernvarme

Projektet i Nørhalne bliver kun realiseret, hvis vi opnår en tilslutningsprocent på mindst 60 % af det potentielle beregningsareal i Nørhalne i kampagneperioden, der starter den 6. december 2022 og løber indtil den 30. april 2023. 

Start med at tjekke, om du bor i det område, som tilbydes fjernvarme. Det gør du ved at søge på din adresse.

Tjek om du kan få fjernvarme

Indtast din adresse, og find svar på, om du kan få fjernvarme af Aalborg Forsyning.

 • Grøn: Du kan få fjernvarme
 • Gul: Du kan måske få fjernvarme
 • Rød: Du kan ikke få fjernvarme
Tilslutning til fjernvarme

Få et tilbud på fjernvarme

Hvis du bor i det område, som kan få fjernvarme, kan du udfylde formularen nedenfor. Så modtager du et uforpligtende tilbud på fjernvarme.

* krævet

Værd at vide

Prisen for tilslutning af fjernvarme i 2023 er:

 • 25.000 kr. for tilslutning*
 • Minus 4.500 kr. i kampagnerabat**
 • Minus 8.125 kr. i her-og-nu-rabat***
  = 12.375 kr. inkl. moms.

*Prisen for tilslutning inkluderer op til 25 meter stikledning. Er der mere end 25 meter fra skel til der, hvor fjernvarmen skal ind i dit hus, koster det 1.000 kr. inkl. moms. pr. ekstra meter.

** Du får kampagnerabat i den periode, vi kører kampagne for tilslutning i dit område.

*** Du opnår her-og-nu rabat, når du tilmelder dig, inden vi er færdige med at grave renden til hovedledningen ud for din matrikel. 

Husk også:

 • Udover tilslutningsprisen vil der fremgå et kraftvarmetillæg i dit tilbud fra os. Læs mere om kraftvarmetillæg.
 • I tillæg til tilslutningen skal du betale for at få købt og installeret et fjernvarmeanlæg. Men det er muligt at vælge Varme+, hvor du lejer anlægget af os og dermed slipper for at købe et selv.
 • Gasafkobling betales direkte til Evida, men der kan være mulighed for at søge en pulje til gratis afkobling af gas. Læs mere på Evidas hjemmeside
Stemningsbillede

Lej et midlertidigt varmeanlæg

Svigter dit anlæg? Bygger du nyt? Eller renoverer du? Vi varmesikrer dit hus med et varmeanlæg, som du lejer af os, indtil vi er klar med fjernvarme til dit hus.

Stemningsbillede

Varme+

Har du brug for et nyt fjernvarmeanlæg? Med Varme+ lejer du fjernvarmeanlægget af os og sparer dermed de 25-30.000 kr. et nyt anlæg typisk koster. 

Fjernvarmens Serviceordning

Tilmelder du dig Fjernvarmens Serviceordning samtidig med, at du siger 'Ja tak' til fjernvarme, giver vi dig indmeldelsen gratis. Tilmelding koster normalt et engangsbeløb på 550 kroner.   

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen