Appel: Tænd lys, vend håndtaget udad og ryd for sne

Mørket og kulden er over os, og det giver udfordringer i arbejdet ved husstande.

Derudover oplever vi, at mange containere ikke vender med håndtaget udad, hvilket går ud over skraldemændenes arbejdsmiljø.

Tænd lys for din skraldemand

Mange af vores skraldebiler triller afsted meget tidligt om morgenen, hvor det stadig er mørkt. Husk at tænde lys for din skraldemand, så vi kan finde vej til din container i mørket på en forsvarlig og sikker måde.

Hvis du vil spare på lyset, kan du tilmelde dig vores sms-ordning, så du ved hvornår vi kommer forbi efter affald. Ved manglende belysning kan du stille din container til restaffald i skel (med håndtaget udad) senest kl. 6 på tømmedagen.


Vend containeren med håndtaget udad

Din skraldemænd tømmer rigtig mange containere i løbet af en arbejdsdag. Derfor letter det vores arbejde, at du husker at vende din container med håndtaget udad mod skraldemanden, så vi nemt kan håndtere containeren.

På denne måde undgår vores skraldemænd også unødige vrid og potentielle arbejdsskader.

Ryd for sne

I det kolde og mørke vejr er vi ekstra afhængige af gode adgangsforhold op til dine affaldscontainere. Når sneen falder skal du rydde sne på fortov og adgangsvejen til din container.

Strø salt, CMA, sand eller grus

Når der er minusgrader er det desuden vigtigt, du har brugt salt, CMA, strøsand eller grus på adgangsvejen til dine containere, så skraldemanden ikke falder på halen.

Vi takker for din omtanke.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen