Bliv klogere på, hvordan din virksomhed møder kravene til vores adfærdskodeks

Aalborg Forsynings adfærdskodeks (Code of Conduct) for forretningsrelationer afspejler den globale minimumsstandard for samfundsansvar, UNGPs, når det kommer til virksomheders indvirkninger på menneskerettigheder (inklusive arbejdstagerrettigheder). Standarden er blevet kopieret ind i OECD-landenes definition af ansvarlig virksomhedsadfærd og er dér blevet udvidet til også at omfatte virksomheders indvirkninger på miljøet og risici for korruption.

I kan finde standarderne her:  

Se Guiding principles on business and human rights

Se OECD Guidelines for Multinational Enterprises

I kan læse mere om de internationale krav på FN’s udgivelser og fortolkningsvejledninger samt gennem guiden udviklet til danske virksomheder af Erhvervsministeriet: CSR Kompasset. Her kan I også hente information om de konkrete internationale krav til politikker og processer på menneskerettighedsområdet.

Mindre og mellemstore virksomheder kan ydermere hente information i Europakommissionens guide om menneskerettigheder til små og mellemstore virksomheder. 

Find de konkrete menneskerettigheder og principper for miljømæssig og økonomisk bæredygtighed:

Alle vores forretningsrelationer skal håndtere deres negative indvirkninger på de tre bundlinjer, som vi har nævnt ovenfor. De specifikke principper og rettigheder er indeholdt i følgende deklarationer og konventioner: 

 

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen