Hvad forventer Aalborg Forsyning af os i forhold til vores forretningsrelationers arbejde med CSR?

Vi forventer, at I kræver af jeres forretningsrelationer, at de ligeledes lever op til den internationale minimumsstandard, som beskrevet i UNGPs/OECD. Når vi kræver, at I etablerer det omtalte ledelsessystem, indbefatter det, at I som minimum stiller et tilsvarende krav til jeres forretningsrelationer. På den måde beder vi hverken jer eller jeres forretningsrelationer om at møde selvopfundne standarder eller krav; vi forventer, at I møder den globale minimumsstandard. Intet mere – intet mindre.  

Vi forventer, at I samarbejder og indgår i en dialog med udvalgte forretningsrelationer i etableringen af ledelsessystemet, men ikke at I er ansvarlige for opbygningen af ledelsessystemet hos jeres forretningsrelationer. I vil ikke blive gjort ansvarlige for reel implementering af ledelsessystemet hos jeres forretningsrelationer; men I vil blive gjort ansvarlige for at dele kravet med jeres forretningsrelationer.  

Skulle det ske, at det går galt på grund af manglede implementering hos jeres forretningsrelationer, forventes I at bruge jeres påvirkningskraft til at få disse forretningsrelationer til at håndtere deres negative indvirkninger som beskrevet i UNGPs/OECD.  

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen