Er dit varmeforbrug ”gået i gul eller rød” i Watts?

Er du nervøs over, at dit varmeforbrug er over budget i Watts, kan du her læse, hvordan du tjekker dit faktiske forbrug. Det behøver nemlig ikke at betyde, at du bruger mere varme eller får en større regning. 

Hvis dit budget i Watts er gult eller rødt, behøver det ikke at betyde, at du bruger mere varme, end du plejer, eller at din varmeregning for året bliver større. Det kan også skyldes, at Watts har sat dit budget ned. Watts forsøger at ramme dit forbrug for et kvartal så præcist som muligt.

Budgettet i Watts beregnes bl.a. på baggrund af dit forbrug i samme periode sidste år, vejrforhold og dit forbrug i månederne op til et nyt kvartal. Derfor er der større risiko for at ”gå i gul eller rød”, hvis du har haft et lavt varmeforbrug i en periode.

Tjek forbruget på Min Side

Husk at budgettet i Watts ikke påvirker dine acontobetalinger. Hvis du er i tvivl om, hvor meget du indbetaler i aconto varme, kan du se det på din regning. På Min Side kan du både finde regninger og tjekke, hvor meget varme du har brugt og sammenligne indeværende års forbrug med de seneste to års forbrug.

 

Sammenlign dit forbrug med tidligere år

I Watts kan du nemt tjekke, hvordan dit faktiske forbrug er i år sammenlignet med sidste års forbrug i samme periode.

Eksempel 1: Budget er i rød - tjek tidligere forbrug

I dette eksempel er forbruget over budget i appen. Her kan du se, hvordan du sammenligner dit forbrug for kvartalet med sidste år.

Eksempel 2: Tjek dine målere i appen

I dette eksempel kan du se, hvordan du under "målere" i Watts kan sammenligne dit forbrug med sidste år.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen