Bliv en del af Aalborg Forsyning

Tag med på en rejse mod mere bæredygtig forsyning af dit hjem og vores samfund. Bliv en del af et fremsynet og inkluderende fællesskab med fokus på mental og fysisk trivsel. Vi udvikler os sammen – og hver for sig. 

Find din egen plads

Vi leverer vand, varme og gas -og sørger for, at du kan komme af med affald og spildevand igen. Det kræver mange forskellige jobfunktioner at varetage alt det. Så om du trives bedst foran en pc eller med hænderne i den daglige drift, kan du finde en plads hos os. 

Vi investerer løbende i vores medarbejderes kompetencer, fordi høj faglighed er værdifuld. Vi skal nemlig blive ved med at udvikle os, så vi sammen kan tage vores forsyningsarter til nye, bæredygtige højder.

 

Tag med på vores rejse

Hver dag arbejder vi for at sikre, at du har rent vand til din morgenkaffe, varme i radiatoren og gas i din pejs. Vi arbejder løbende for en fremtidssikker og grønnere forsyning til dig, din familie og din nabo.

Nye metoder og teknologier er et must i vores branche, så vi kan blive endnu bedre til at udnytte ressourcer, optimere vores processer og implementere smartere løsninger.

Vi tager ansvar for hinanden

Vi har fokus på fysisk og mental trivsel. Det bliver en god dag, når vi samarbejder, stoler på hinanden og har respekt for hinandens faglighed. Sådan udvikler vi os som arbejdsplads og når vores fælles mål.

Hos os er der fleksible rammer og plads til forskelligheder. Vi sparrer med hinanden - både over frokosten i kantinen, på interne kurser og møder og ved sociale arrangementer.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen