Karriereudvikling 

Karriereudvikling 

Vi investerer i vores medarbejderes kompetencer, fordi deres viden er værdifuld og faglighed er katalysator for nye grønne og bæredygtige løsninger.

Læring og kompetenceudvikling

Vi er ingeniører, maskinmestre, skraldemænd, administrative medarbejdere og IT-professionelle. Vi er specialister og generalister. Uanset hvad din rolle bliver, så skaber vi muligheder for at dyrke dit speciale - og ikke mindst dyrke dit potentiale. Din leder holder jævnligt møder med dig, hvordan I kan fastholde og udbygge din faglighed og dit engagement. Du er sammen med dine kolleger vores vigtigste katalysator for de innovative ideer, nye arbejdsmetoder og smarte teknologier, som skal skabe bæredygtighed og grøn omstilling. 

Ledelse og Leadership Pipeline  

Dygtige ledere er en topprioritet hos Aalborg Forsyning. Ud fra tænkningen i Leadership Pipeline er der fokus på god ledelse, herunder at sætte retning, at sætte det rette hold, om at følge op på mål og resultater og at skabe attraktive arbejdspladser præget af produktivitet og trivsel. Det er vigtigt, at lederne har de nødvendige evner og kompetencer til at lede deres funktioner og teams succesfuldt.

Relaterede emner

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vil du være med på holdet? Vi er løbende på udkig efter dygtige medarbejdere, som kan være med til at skabe den grønne omstilling. 

Værdier

Værdier

Vi navigerer dagligt efter vores fem værdier for at skabe og fastholde en god arbejdsplads, hvor vi vil hinanden. 

Missionen

Missionen

I Aalborg Forsyning finder du meningsfulde jobs, hvor medarbejdere med megen erfaring og helt nye kandidater gør en afgørende indsats for miljø og klima, så vi sikrer vores missionen.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen