Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Fjernvarme i Storvorde og Sejlflod

Storvorde bliver en del af vores fælles fjernvarmenet - og bidrager herigennem til en grønnere energiforsyning

Planen for Storvorde og Sejlflod

Fjernvarmearbejdet er opdelt i etaper blandt andet af hensyn til trafik, fremkommelighed og forsyningssikkerhed. Vi lægger ud med at grave hovedrørene. Arbejdet foregår fra marts 2020 til og med oktober 2020 i både Storvorde og Sejlflod. Derfor vil du kunne opleve, at vi graver nær dig uden at koble din husstand på fjernvarmenettet. 

Se hvor hovedrøret bliver gravet ned i Storvorde (PDF)

Se hvor hovedrøret bliver gravet ned i Sejlflod (PDF)

Du kan nedenfor se, hvor og hvornår vi forventer at grave i dit område, efter hovedrøret er gravet ned. Men da vi ikke kan styre vejrhold mv., tager vi forbehold for eventuelle ændringer i planen. 

Se hvor og hvornår vi forventer at grave i Storvorde (JPG)

Se hvor og hvornår vi forventer at grave i Sejlflod (JPG)

Lej en midlertidig varmeforsyning 

Hvis du er tilmeldt fjernvarme og oplever, at din nuværende opvarmningskilde svigter, er der hjælp at hente. Vi tilbyder en fordelagtig lejeordning af en midlertidig varmeforsyning, indtil vi er klar til at koble dig på fjernvarmenettet. Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os på storvordesejlflod@aalborgforsyning.dkeller på tlf. 9982 8299.

Tilmeld dig passiv tillslutnng 

Pr. 1. januar 2020 er det ikke længere muligt at få kampagnerabat, men det er aldrig for sent at tilmelde sig. Indtil vi er færdige med at grave i din vej, er det stadigt muligt at få her-og-nu rabat på kr. 8.125.

Du kan også stadig tilmelde dig det, der hedder passiv tilslutning.

Passiv tilslutning til fjernvarmen er for dig, der ikke er helt klar til at bruge fjernvarme nu, men gerne vil tilsluttes i fremtiden. Har du en opvarmningskilde, som stadig har nogle gode år i sig, kan du få gjort klar til fjernvarme, men vente op til 5 år med den endelige tilslutning.

Vi lægger fjernvarmerørene klar på din grund, når vi etablerer fjernvarme i Storvorde og Sejlflod. Når du er klar til at skifte til fjernvarme (senest 5 år fra etablering af den passive tilslutning på din grund), laver vi den endelige tilslutning.

Læs om fordelene ved fjernvarme

Se ofte stillede spørgsmål til fjernvarme i Storvorde og Sejlflod

Hold dig opdateret på gravearbejdet 

Vi giver løbende om status på projektet via vores nyhedsbrev, så du kan følge med i, hvor langt vi er i processen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

Genveje
Emner om varme