Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Fjernvarme i Storvorde og Sejlflod

Tilmeld dig fjernvarme inden d. 31. december 2019

Vi er i gang med sidste tilmeldingsrunde til fjernvarmenettet i Storvorde og Sejlflod. Denne tilmeldingsrunde løber frem til årsskiftet - det vil sige d. 31. december 2019. Det betyder, at vi stadig gerne tager en snak med dig om, hvordan du får fjernvarme i din bolig. Har du endnu ikke fået et tilbud på fjernvarme, så kontakt os, og vi udarbejder et tilbud ud fra din specifikke boligsituation.

Beregn prisen for fjernvarme med vores prisberegner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

Du gør en forskel - også for dine naboer

Målet er 40 % tilslutning. Netop nu er vi på 35,6 %, og vi kan derfor ane målstregen i horisonten! Så snart vi når op på 40 %, har vi mulighed for at tilbyde alle tilmeldte hjælp til havarerede anlæg mv. Det vil sige, at I ikke kommer til at fryse vinteren igennem – vi har en løsning til jeres bolig, indtil vi kan koble jer på fjervarmenettet.

Hjælp os med at sprede budskabet og lad os sammen få fjernvarme til Storvorde og Sejlflod.

Hvorfor fjernvarme?

Fjernvarme er en billig og bekvem opvarmningsform, der samtidig bidrager til den grønne omstilling og et mere bæredygtigt miljø. Derudover oplyser flere mæglere, at du gør din bolig mere attraktiv ved salg, hvis boligen enten er  forberedt til fjernvarme eller har fået fjernvarme installeret. Det kan være en fordel, hvis du overvejer at sælge din bolig nu eller i fremtiden. Faktisk er der mulighed for at tilmelde sig det, der hedder ”passiv tilslutning”, hvor du først behøver at tilkoble fjernvarmen inden for 5 år fra den dag fjernvarmestikket bliver lagt ned i jorden på din matrikel.

Vi hjælper selvfølgelig gerne med serviceringen af dit anlæg, så det altid kører optimalt.

Læs om fordelene ved fjernvarme

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål? Du kan også altid kontakte os på 9982 8299 eller storvordesejlflod@aalborgforsyning.dk.

Derudover har du mulighed for at indlevere dit underskrevne tilbud via mail eller i postkassen ved Den Gamle Brugs i Storvorde.

Se ofte stillede spørgsmål til fjernvarme i Storvorde og Sejlflod

 Graf Udvikling Varmepris

 

Barometer Til Energi 35 4

Genveje
Emner om varme