Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Fjernkøling

Aalborg Forsyning kan inden længe tilbyde erhvervskunder fjernkøling

Hvad er fjernkøling?

Fjernkøling er en simpel, driftssikker og CO2-besparende måde at få køling på. Det bruges til at levere kulde og nedkøling til eksempelvis aircondition, maskiner og servere og kan dermed erstatte traditionelle eldrevne køleanlæg. Fjernkøling følger præcis de samme principper, som vi kender det fra fjernvarme. Det betyder, at produktionen af køling sker centralt. Vandet der bliver brugt til køling kan f.eks. komme fra søer, Limfjorden eller grundvand.

Vælg fjernkøling, hvis din virksomhed eller institution vil have køling, der er

  • Miljøvenlig
  • Driftssikker
  • Pladsbesparende
  • Uden støj, vibrationer og brug af kemikalier
  • Forudsigelige omkostninger
  • Centralt overvåget

Hvem kan få fjernkøling?

Vi leverer fra 2021 fjernkøling til det nye universitetshospital i Aalborg Øst. Dvs. at andre virksomheder og institutioner i Aalborg Øst samtidig også får mulighed for at få fjernkøling, se de potentielle områder på kortet. Planen er på sigt at udbrede fjernkøling til andre områder.

Fjernkøling Kortoversigt

Hvad koster fjernkøling?

Prisen for fjernkøling afhænger af forskellige faktorer, bl.a. af jeres specifikke kølebehov. Ønsker I at få et konkret tilbud, udarbejder vi gerne det til jer.

Kontakt os hvis du er interesseret i fjernkøling

Hos Aalborg Forsyning tilpasser vi det fremtidige ledningsnet efter kundernes behov. Kontakt os derfor på tlf. 9982 8299, hvis du er interesseret i at få fjernkøling – så tager vi en snak om mulighederne.

 

 

Genveje
Emner om varme