Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Vigtig information til vandkunder

Corona-pandemien forhindrer hverken mennesker i at få rent drikkevand, gå på toilettet eller komme i bad. Derfor arbejder vi ufortrødent videre for at sikre, at du har vand i hanen.


Statsminister Mette Frederiksen har erklæret, at forsyningsselskaber som Aalborg Forsyning er en del af de kritiske samfundsfunktioner, der skal opretholdes – også i situationer som denne, hvor store dele af det øvrige samfund er lukket ned.

Vi har fulgt regeringens anvisninger og har derfor sendt medarbejdere, der har mulighed for at varetage deres funktion hjemmefra, hjem for at arbejde. Samtidig omorganiserede vi arbejdet for vores driftsmedarbejdere, som sørger for at der altid er rent vand i hanerne. De arbejder nu i mindre hold med forskellige mødesteder og med mindst mulig direkte kontakt med hinanden.

De eksterne entreprenører på vores forskellige byggepladser og anlægsarbejder arbejder som udgangspunkt også fortsat samtidig med, at de følger sundhedsstyrelsens anvisninger for at reducere smitterisici. 

Sådan kan du komme i kontakt med os

Vi arbejder ufortrødent videre, for nogens vedkommende blot under andre omstændigheder og på andre lokationer end sædvanligt. Vores administration på Stigsborg Brygge og Sønderbro er lukket, og du kan foreløbig ikke komme i kontakt med os her.

Vi har også lukket ned for besøg på vandværkerne. Dette gælder både borgere og andre interessenter indenfor og udenfor branchen. Dette er et nødvendigt tiltag for at beskytte vores vigtige medarbejdere mod smitte.

Hvis du som kunde eller samarbejdspartner har brug for at komme i kontakt med os, kan du altid skrive til os på vand@aalborgforsyning.dk eller ringe på 9982 8299 på hverdage mellem 08.00 og 15.00. Hvis du har brug for at få fat i vagten uden for åbningstiderne, skal du ringe 9931 1999.

Genveje
Emner om vand