Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Vigtig information til samarbejdspartnere

Corona-pandemien forhindrer hverken regnen i at falde eller mennesker i at få rent drikkevand, gå på toilettet eller komme i bad. Derfor arbejder vi ufortrødent videre for at sikre, at regn- og spildevand bliver ledt væk fra gader, boliger og virksomheder og renset på renseanlæggene – og at alle har vand i hanerne.


Statsminister Mette Frederiksen har erklæret, at forsyningsselskaber som Aalborg Forsyning er en del af de kritiske samfundsfunktioner, der skal opretholdes – også i situationer som denne, hvor store dele af det øvrige samfund er lukket ned.

Vi har fulgt regeringens anvisninger og har derfor sendt medarbejdere, der har mulighed for at varetage deres funktion hjemmefra, hjem for at arbejde. Samtidig omorganiserede vi arbejdet for vores driftsmedarbejdere. De arbejder nu i mindre hold med forskellige mødesteder og med mindst mulig direkte kontakt med hinanden.

I forlængelse heraf følger her en specifik melding til jer eksterne samarbejdspartnere:

I er en vigtig del af forudsætningen for, at vi fortsat kan udføre de samfundskritiske opgaver, som statsministeren har bedt os om. Derfor håber vi naturligvis, at I – med respekt for myndighedernes henstillinger og anbefalinger – stadigvæk vil stå til rådighed, når vi har brug for jer, og at I fortsat vil løse de opgaver, vi har brug for, I gør.

Hvis I har spørgsmål, er I som altid velkomne til at kontakte jeres sædvanlige kontaktperson hos os.

Genveje
Emner om vand