Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

SMS-service

Tilmeld dig vores gratis sms-service og få besked når du berøres af en driftsforstyrrelse.

Som kunde hos Aalborg Vand A/S vil du i tilfælde af en driftsforstyrrelse - det kan for eksempel være et brud på en ledning, drikkevandsforurening eller lignende - automatisk få en gratis sms-besked, hvis din adresse er berørt. Beskeden vil blive sendt til alle de mobilnumre, som er registreret på den berørte forbrugsadresse.

Af- og tilmelde sms-service
Ønsker du ikke at modtage en sms fra os i forbindelse med driftsforstyrrelser, har du mulighed for at afmelde dit mobilnummer. Du har også mulighed for at tilmelde flere mobilnumre, og tilmelde dit mobilnummer på andre adresser end din egen forbrugsadresse. Husk blot at du kun kan tilmelde dig adresser, som er inden for Vand A/S' forsyningsområde.

Tilmeld eller afmeld dig SMS-servicen

Du kan også afmelde dit mobilnummer ved at sende en sms med teksten AFMELD til 1919. Skulle du fortryde afmeldingen, kan du altid tilmelde dig ordningen igen.

Har du spørgsmål til sms-ordningen, er du velkommen til at sende en mail til vand@aalborgforsyning.dk.

Bemærk! Hvis du framelder dig sms-servicen, vil du ikke længere modtage sms-beskeder vedr. driftsforstyrrelser fra de selskaber, som indgår i Aalborg Forsyning.

SMS-servicen er udelukkende en serviceydelse, som kunden ikke har krav på, og som ved udeblivelse af ikke kan medføre erstatningskrav mod Aalborg Vand A/S.

Genveje
Emner om vand