Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Registrering af egen haveaffaldscontainer

Vi har ikke haveaffaldscontainere til udlevering, men du kan bruge din egen, hvis den er registreret.

Aalborg Forsyning udleverer eller sælger ikke containere til haveaffald, men du har mulighed for selv at anskaffe én. Til haveaffaldsordningen kan der kun anvendes 140 liters containere, der måler cirka 110 cm i højden, 50 cm i bredden og 55 cm i dybden. Containeren skal have en robust løftekant, hvorunder der skal være plads til at montere en elektronisk chip til registrering af containeren.

Havecontainer2   Havecontainer1

Er din haveaffaldscontainer ikke registreret i Aalborg Forsynings system, bliver den ikke tømt af skraldemanden. Containeren skal være registreret til din adresse med adresselabel samt elektronisk chip, der aflæses ved tømning i skraldebilen. Overtager du en haveaffaldscontainer fra din nabo, skal den omregistreres til din adresse.

Vær opmærksom på at vi ikke tømmer haveaffaldscontainere i landområder eller Aalborg og Nørresundby tætby, da disse områder ikke er omfattet af Haveaffaldsordningen.

Ønsker du at registrere din haveaffaldscontainer, skal du udfylde nedenstående bestillingsformular. Prisen for registrering finder du under ’Takster for renovation’.

OBS! Når vi er klar til at registrere din container, giver vi besked via mail eller sms.

Registreringsadresse

* markerede felter skal udfyldes
 

 
Genveje
Emner om renovation
X