Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Indsamlingen er slut

Men du kan stadig komme af med dit gamle materiel til restaffald

Udtjent Materiel 300X300

Vi har afsluttet vores indsamling af gamle sækkestativer og containere til restaffald. Har du stadig gammelt materiel stående, som ikke blev indsamlet, har du mulighed for at aflevere det på en af vores genbrugspladser.

OBS! Det er ikke muligt at bruge Bestillerordningen til afhentning af sækkestativer eller containere.

Genbrug dit sækkestativ eller din container

Vær opmærksom på at dit gamle sækkestativ eller din gamle container er din egen ejendom. Du bestemmer altså selv, hvad der skal ske med det.

De gamle stativer og containere, vi modtager på genbrugspladsen, går til genanvendelse og forbrænding. Det betyder helt konkret, at metalstativerne og plastcontainerne bliver smeltet om og anvendt til nye produkter. Imprægneret træ fra sækkestativer samt glasfibercontainere går til forbrænding. 

Er dit sækkestativ eller container i god stand, kan du i stedet vælge at genbruge det til andre formål eller lade andre få gavn af det.

Måske mangler du et sted at samle tomme flasker og glas, samle familiens tøj til genbrug, eller måske giver det mening at samle haveaffald sammen i sækkestativet eller containeren, inden turen går til genbrugspladsen.

Har du ikke selv brug for sækkestativet, så er der måske andre i lokalområdet, der kan genbruge det. Spørg eventuelt din lokale idrætsklub eller forening, om de kunne bruge dit gamle stativ til affaldsindsamling på udendørs arealer.

Genveje
Emner om renovation
X