Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Bestil engangsydelser

Via vores webshop har du har adgang til at bestille en række affaldsrelaterede engangsydelser herunder poser til restaffald, ekstra afhentning af restaffald, vask af container, og reparation af container.

Poser til restaffald (kun for private husstande)

Løber du tør for poser til restaffald, har du mulighed for selv at bestille flere. Du kan bestille poser svarende til eget forbrug dog maks. 450 poser om året.

Bestil poser til restaffald.

OBS! Det er ikke muligt at hente poserne på genbrugspladsen eller i vores administrationsbygning på Over Bækken 2 i Aalborg.

Bestil ekstra afhentning af restaffald

Står du pludselig med mere restaffald end normalt, og mere end der kan være i din container, så kan du mod betaling bestille ekstra afhentning via vores hjemmeside. En ekstra afhentning koster 60,00 kr. pr. sæk, som faktureres via din løbende betaling for affaldshåndtering.

Det ekstra restaffald fylder du i egen plast- eller papirsæk, som maks. må veje 15 kg. Senest kl. 6.00 om morgenen på den ordinære afhentningsdag af dit restaffald, skal sækken placeres i skel eller ved vej, hvor skraldebilen normalt holder.

Bestil ekstra afhentning

Vask af container

Trænger din container til grundig rengøring, kan du bestille en vask. Du har mulighed for selv at bringe containeren til vask på Over Bækken 2, eller vi kan hente og levere den for dig. Prisen er henholdsvis 200,00 kr. eller 475,00 kr. inkl. moms.

Fra bestillingsdatoen kan der gå op til en måned inden vask af containeren.

Bestil vask af container

Chipning af container til haveaffald

Har du en container, du ønsker at bruge til haveaffald, skal den registreres med elektronisk chip, inden vi kan tømme den. Containeren skal leve op til følgende krav:

  • 140 liter
  • Mindst 91 cm fra underkant af container til det nederste af gribekanten
  • Mulighed for at fastgøre elektronisk chip

Du har mulighed for selv at bringe containeren ind til chipning på Over Bækken 2, eller vi kan hente og levere den for dig. Prisen er henholdsvis 200,00 kr. eller 475,00 kr. inkl. moms. Chipningen foretages inden for 14 dag.

Bestil elektronisk chipning af container

Lås til container

Bestil lås til 400 eller 660 liter container

Reparation af container

Er der en defekt på låg eller hjul på din container, kan du bestille reparation uden beregning.

Bestil reparation

Genveje
Emner om renovation