Storvorde og Sejlflod

Storvorde og Sejlflod 

Har du endnu ikke tilmeldt dig fjernvarmen?  Bor du i Storvorde eller Sejlflod, kan du stadig nå at skifte din nuværende opvarmningskilde ud med et nyt, grønnere og mere energieffektivt fjernvarmeanlæg. Fjernvarme er en billig, stabil og pladsbesparende løsning - uanset om du bygger nyt, har naturgas, el eller andet som opvarmningsform i dag.

Fjernvarme - et grønnere alternativ 

Opvarmning med fjernvarme betyder en væsentlig mindre udledning af klimagasser i forhold til individuel opvarmning med olie eller naturgas. I Aalborg Forsyning arbejder vi for, at varmeproduktionen hvert år skal reducere andelen af fossilt brændstof for i 2028 at blive helt fossilfri.

 Tilslutning af fjernvarme

 • Normal tilslutning

  Her-og-nu rabat på 8.125 kr.

  Med normal tilslutning får du fjernvarme, så snart vi tænder for varmen i Storvorde og Sejlflod. Du opnår her-og-nu rabat, når du tilmelder dig, inden vi er færdige med at grave renden til hovedledningen ud for din matrikel. 

Hvis vi gerne vil have byen til at vækste med flere nye tilflyttere og byggegrunde, så er det en kæmpe fordel at have fjernvarme som en simpel, stabil og prisbevidst varmekilde.

Lars Mandrup, Borger i Storvorde

Hvad er processen?

 1. Vores opmåler besøger dig.
 2. Vi udarbejder og sender et tilbud til dig.
 3. Du underskriver og sender retur.
 4. Vi graver fjernvarmerørene ned og tilslutter.

Hvad er prisen?

Hvad etableringen af fjernvarmen vil koste dig afhænger af flere forhold. Det kan f.eks. være byggeriets beliggenhed på grunden og forskellige byggetekniske valg ved selve byggeriet. Men når først du er tilsluttet fjernvarmen, betaler du følgende basisydelser: 

 • Abonnement 
 • Effektbidrag pr. m2
 • Forbrug pr. kWh
 • Varmeudnyttelsestakst
 • Kraftvarmetillæg 

Husk at du kan få håndværkerfradrag for etablering af stikledningen. 

Gasafkobling

Du skal selv opsige din gasforsyning hos Evida, hvis ikke længere du skal bruge det til madlavning eksempelvis. Hvis du opsiger gasforsyningen, kan der være mulighed for at søge en pulje til gratis afkobling af gas. Læs mere på Evidas hjemmeside

Det skal du være opmærksom på

Der er for tiden ekstraordinært mange ønsker om at få fjernvarme. Det gør, at der desværre er ventetid på at få et tilbud – men også på at få udført selve grave- og montagearbejdet.

Vi arbejder dog på højtryk for at følge med den store efterspørgsel, så du også kan få fjernvarme hurtigst muligt, hvis du ønsker det.

Kontakt os 

Ring til os på 9982 8299 eller udfyld formularen.

Så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak. 

* krævet

Relaterede emner

Lej et midlertidigt varmeanlæg

Lej et midlertidigt varmeanlæg

Svigter dit anlæg? Bygger du nyt? Eller renoverer du dit hus? Vi varmesikrer dit hus med et varmeanlæg, som du lejer af os, indtil vi er klar med fjernvarme til dit hus. 

Fjernvarmens Serviceordning

Tilmelder du dig Fjernvarmens Serviceordning samtidig med, at du siger 'Ja tak' til fjernvarme, giver vi dig indmeldelsen gratis. Tilmelding koster normalt et engangsbeløb på 550 kroner.   

Varme +

Varme+

Har du brug for et nyt fjernvarmeanlæg? Med Varme+ lejer du fjernvarmeanlægget af os og sparer dermed de 25-30.000 kr. et nyt anlæg typisk koster. 

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen