Stemningsbillede

Hold dig opdateret om fjernvarme til Vester Halne

Vester Halne kan få fjernvarme, hvis tilslutningen er stor nok. 

Status på fjernvarme til Vester Halne

Næste skridt er at sende det endelige projektforslag til Aalborg Kommune. Udover at få projektforslaget godkendt ved kommunen, skal vi søge tilskud ved Energistyrelsen fra den såkaldte fjernvarmepulje. Pt. er der ikke flere midler i fjernvarmepuljen, og vi afventer derfor, at der bliver afsat flere penge. 

Processen kort fortalt

Når der skal fjernvarme til en ny by, kræver det først en godkendelse fra Energistyrelsen og kommunen. Herefter skal vi sikre en tilslutning på minimum 60% af de husstande, som potentielt kan blive koblet til fjernvarmen.

I kampagneperioden undersøger vi, om tilslutningen i Vester Halne er stor nok. Opnår vi den nødvendige opbakning til projektet, planlægges selve anlægsarbejdet herefter.

Her på siden vil vi løbende opdatere om tilslutningsprocenten og give praktiske oplysninger om priser, tilbud og tidsfrister.

Fjernvarme er fremtiden

Næsten to ud af tre danskere har allerede fjernvarme. Skifter du til fjernvarme, bliver du en del af et fælles system, hvor vi sammen bidrager til optimering og udvikling af ny teknologi og smart energi. Og så er fjernvarme ikke mindst en billig, stabil og nem løsning.

Én enkelt husstand, som skifter oliefyret ud med fjernvarme, kan spare klimaet for 5,7 tons CO2, og hvis naturgas skiftes ud med fjernvarme, vil det give en besparelse på 3,9 tons CO2.

 

Stemningsbillede

Lej et midlertidigt varmeanlæg

Svigter dit anlæg? Bygger du nyt? Eller renoverer du? Vi varmesikrer dit hus med et varmeanlæg, som du lejer af os, indtil vi er klar med fjernvarme til dit hus.

Stemningsbillede

Varme+

Har du brug for et nyt fjernvarmeanlæg? Med Varme+ lejer du fjernvarmeanlægget af os og sparer dermed de 25-30.000 kr. et nyt anlæg typisk koster. 

Fjernvarmens Serviceordning

Tilmelder du dig Fjernvarmens Serviceordning samtidig med, at du siger 'Ja tak' til fjernvarme, giver vi dig indmeldelsen gratis.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen