Fjernvarme til Gudumholm

Bor du i Gudumholm? Og vil du skifte til fjernvarme? Bestil et tilbud her på siden, og hold dig opdateret via vores nyhedsbrev. 

Hvis du skifter til fjernvarme, bliver du en del af et fælles system, hvor vi sammen bidrager til optimering og udvikling af ny teknologi, smart energi og en mere bæredygtig varmeforsyning end traditionelle løsninger. Og så er fjernvarme ikke mindst en billig, stabil og nem løsning. Derudover skal du ved tilslutning af fjernvarme ikke betale det såkaldte kraftvarmetillæg, da vi har fået tilskud fra Energistyrelsen. Dette tilskud dækker udgifterne til etableringen af fjernvarme til Gudumholm.

Fjernvarme er fremtiden

Næsten 2 ud af 3 danskere har allerede fjernvarme og nu kommer fjernvarmen til Gudumholm, da vi har opnået de påkrævede 35 % tilslutning. Én enkelt husstand, som skifter oliefyret ud med fjernevarme, kan spare klimaet for 5,7 tons CO2, og hvis naturgas skiftes ud med fjernvarme vil det give en besparelse på 3,9 tons CO2. 

Se hvor vi graver

Fjernvarmen er på vej!

Tilslutningsprocenten endte ved udløb af kampagneperiode på 72,64 %. Hvis du vil se en overordnet tidsplan for, hvornår vi etablerer fjernvarme hvor, kan du klikke på linket nedenfor.  

Find information om gravearbejdet

 

Barometer

Lyder det som noget for dig, og din husstand?

Hvis du ønsker at få et tilbud på fjernvarme, skal du udfylde nedenstående formular.

Husk at tilføje den adresse, som du ønsker tilsluttet til fjernvarme.

I bemærkningsfeltet må du meget gerne skrive din nuværende opvarmningstype, og evt. supplere med dit nuværende forbrug, samt hvor langt du har fra skel til hvor vi skal føre fjernvarmen ind. (Ledningslængden).

Så vil vi hurtigst muligt sende dig et uforpligtende tilbud om tilslutning af fjernvarme i din bolig.

Læs vores persondatapolitik her.

* krævet

Gør det nemt for dig selv

Som fjernevarmekunde har du både mulighed for at tilvælge Varme+ , hvor du lejer fjernvarmeanlægget af os eller tilmelde dig Fjernvarmens Serviceordning, hvor du får tjekket dit fjernvarmeanlæg, samt testet og indreguleret alle installationer i din bolig.

Læs mere nedenfor.

Stemningsbillede

Lej et midlertidigt varmeanlæg

Svigter dit anlæg? Bygger du nyt? Eller renoverer du? Vi varmesikrer dit hus med et varmeanlæg, som du lejer af os, indtil vi er klar med fjernvarme til dit hus.

Stemningsbillede

Varme+

Har du brug for et nyt fjernvarmeanlæg? Med Varme+ lejer du fjernvarmeanlægget af os og sparer dermed de 25-30.000 kr. et nyt anlæg typisk koster. 

Fjernvarmens Serviceordning

Tilmelder du dig Fjernvarmens Serviceordning samtidig med, at du siger 'Ja tak' til fjernvarme, giver vi dig indmeldelsen gratis. Tilmelding koster normalt et engangsbeløb på 550 kroner.   

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen