Stemningsbillede

Fjernvarme på vej til Gudumholm

Netop nu har du mulighed for at skifte til en nem, komfortabel og miljøvenlig varme med en stabil pris. Det er nemlig muligt, at fjernvarmen kommer til Gudumholm – hvis nok vælger at skifte. Du kan bestille et uforpligtende tilbud her på siden.

Hvis du skifter til fjernvarme, bliver du en del af et fælles system, hvor vi sammen bidrager til optimering og udvikling af ny teknologi, smart energi og en bæredygtig varmeforsyning. Og så er fjernvarme ikke mindst en billig, stabil og nem løsning. Derudover skal du ved tilslutning af fjernvarme ikke betale det såkaldte kraftvarmetillæg, da vi har fået tilskud fra Energistyrelsen. Dette tilskud dækker udgifterne til etableringen af fjernvarme til Gudumholm.

Fjernvarme er fremtiden

Næsten 2 ud af 3 danskere har allerede fjernvarme og nu kommer fjernvarmen til Gudumholm, hvis vi opnår en tilslutning på 35%. Faktisk kan én enkelt husstand, som skifter oliefyret ud med fjernevarme spare klimaet for 5,7 tons CO2, og hvis naturgas skiftes ud med fjernvarme vil det give en besparelse på 3,9 tons CO2. 

På barometeret kan du følge status på tilslutningen til fjernvarme. Tallet stiger hele tiden, og vi opdaterer løbende barometeret her på siden.

Når vi 35 % inden den 31. marts 2022 kommer fjernvarmen til Gudumholm.  

Opdateret den: 28. januar 2022

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om fjernvarme til Gudumholm og bliv løbende opdateret om seneste nyt – direkte i din indbakke.

Lyder det som noget for dig, og din husstand?

Hvis du ønsker at få et tilbud på fjernvarme, skal du udfylde nedenstående formular.

I bemærkningsfeltet må du meget gerne skrive din nuværende opvarmningstype, og evt. supplere med dit nuværende forbrug, samt hvor langt du har fra skel til hvor vi skal føre fjernvarmen ind. (Ledningslængden).

Så vil vi hurtigst muligt sende dig et uforpligtende tilbud om tilslutning af fjernvarme i din bolig.

Har du spørgsmål eller vil du blot vide mere, er du også velkommen til at ringe til os på telefon 9982 8299 eller skrive til os på mail Gudumholm@aalborgforsyning.dk

* krævet

Se præsentation fra informationsmødet d. 4 november

Gør det nemt for dig selv

Som fjernevarmekunde har du både mulighed for at tilvælge Varme+ , hvor du lejer fjernvarmeanlægget af os eller tilmelde dig Fjernvarmens Serviceordning, hvor du får tjekket dit fjernvarmeanlæg, samt testet og indreguleret alle installationer i din bolig.

Læs mere nedenfor.

Stemningsbillede

Fordele ved fjernvarme

Vil du vide mere om fjernvarme, og de fordele fjernvarme har for dig og miljøet? Vi har både samlet al relevant information og lavet en video.

Stemningsbillede

Varme+

Har du brug for et nyt fjernvarmeanlæg? Med Varme+ lejer du fjernvarmeanlægget af os og sparer dermed de 15-20.000 kr. et nyt anlæg typisk koster. 

Fjernvarmens Serviceordning

Tilmelder du dig Fjernvarmens Serviceordning samtidig med, at du siger 'Ja tak' til fjernvarme, giver vi dig indmeldelsen gratis. Tilmelding koster normalt et engangsbeløb på 550 kroner.   

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen