Sofie får mere ansvar, end hun turde håbe på, da hun søgte jobbet

Sofie Haals startede i deltid, mens hun skrev sit kandidatspeciale færdigt. Fire måneder efter blev hun ansat i en fuldtidsstilling som udbudsjurist.

Den rette hylde

Det er en morgenfrisk og smilende Sofie, der træder ind i mødelokalet. Sofie har været ansat siden 2022, og hun var ved at lægge sidste hånd på kandidatspecialet, da hun søgte stillingen hos os.

”Jeg søgte faktisk et job i en af de andre juridiske afdelinger, men allerede under første samtale kunne ansættelsesudvalget se, at min profil matchede Team Udbud og Enterprise. Jeg fik derfor tilbuddet om at komme til anden samtale med henblik på en stilling i det team,” forklarer Sofie grinende – og fortsætter:

”Jeg kom uden nogen form for erfaring inden for udbud og entreprise, men Aalborg Forsyning vægtede indstilling og personlighed højt, og derfor var jeg så heldig at ende på den rette hylde – ved et tilfælde”.

Fælles frokost og sparring

Når vi spørger Sofie om, hvordan en helt almindelig arbejdsdag ser ud, lægger hun stor vægt på både det faglige og sociale fællesskab.

”Når jeg møder ind om morgenen, får jeg en kop kaffe, mens jeg læser mine mails. Derefter går dagen i gang med diverse møder og opgaver. I teamet spiser vi altid frokost sammen, og vi prioriterer at sparre med hinanden i løbet af dagen. Det kan sagtens være på vej ud til kaffemaskinen efter en ny kop kaffe, at vi får drøftet og vendt opgaverne,” fortæller hun.

Sofie og kollegaerne prioriterer ikke kun sparring med hinanden, men de bruger også tid på dage ude af huset til kurser, netværksmøder og virksomhedsbesøg. For dem er det nemlig vigtigt at holde sig opdateret med, hvad der sker inden for udbudsverdenen.

"Jeg kom uden nogen form for erfaring inden for udbud og entreprise, men Aalborg Forsyning vægtede indstilling og personlighed højt, og derfor var jeg så heldig at ende på den rette hylde – ved et tilfælde"
Citat: Sofie Haals

Lærerigt, motiverende og selvstændigt

Sådan beskriver Sofie sit job hos os. Der er ofte ikke to dage, der er ens, og hun elsker, at der er fart over feltet. Hun trives i det, og hun nævner selv, at det giver hende energi. Der kan sagtens lande noget i ens indbakke, der haster – og det udfordrer Sofie og gør hende bedre.

”Jeg har en leder, der lader mig tage alt det ansvar, som jeg føler mig tryg i. Det betyder, at jeg på snart et år allerede har fået mulighed for meget mere end jeg turde håbe på,” fortæller Sofie med et bredt smil på læben – og fortsætter:

”Og med et sindssygt dygtigt team i ryggen til at sparre med, har min læringskurve indtil videre været stejl. Der er aldrig noget, der bare er sort og hvidt i mit arbejde”.

Relaterede emner

Se vores ledige stillinger

Bliv en del af holdet og kom med på rejsen mod en bæredygtig forsyning. 

Dan Oxbøl medarbejderportræt

Jobbet giver Dan et ekstra kick i hverdagen

Dan er udbudsjurist hos Aalborg Forsyning. Han elsker, at der ikke er to arbejdsdage, der er ens.

Watts – Din energiassistent

Karrieudvikling - find din egen plads

Vi investerer løbende i vores medarbejderes kompetencer, fordi høj faglighed er værdifuld.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen