Case

Det ekstra kick i hverdagen

Hos Aalborg Forsyning er der ansat mange jurister. Dan Oxbøl sidder i teamet, der arbejder med udbud og entrepriseret, og her er der sjældent to dage, der er ens.

Når en ny opgave rydder skrivebordet

Når Dan går ind ad døren til Aalborg Forsyning eller logger på pc’en på hjemmearbejdsdage, ved han aldrig, hvad dagen bringer. Sådan har det været, siden udbudsjuristen for første gang satte sine ben hos os i 2019. Og det kan han godt lide.

”Der kan hurtigt komme en opgave ind ad døren, som vi skal løse med det samme og prioritere frem for det, vi sidder med. Det giver spænding, at man ikke altid ved, hvordan dagen udvikler sig,” fortæller Dan om sin arbejdsdag på kontoret, som han beskriver som både sjov, uformel og uforudsigelig.

Det er ikke kun ad hoc- og hasteopgaver, der giver et ekstra kick i hverdagen. For Dan giver det også energi, når han holder møder med andre virksomheder, der skal orienteres eller forhandles med i en udbudsproces.

Godt klædt på til jobbet

Til dagligt sidder Dan og juristkollegaerne i teamet med alt fra varekøb og tjenesteydelser til bygge- og anlægsprojekter. Teamet hjælper og støtter hinanden fagligt, så de kommer i mål med opgaverne. Samtidig er der altid plads til et godt grin hen over skrivebordene, og kollegaerne ses også uden for arbejdstid. Det giver et rigtig godt sammenhold.

Selvom hverdagen kan være fyldt med mange forskellige opgaver, er det ikke nødvendigt med en DM-titel i omstillingsparathed for at fungere i teamet. Erfaringen kommer nemlig med jobbet, hvor den store variation i opgaver har givet Dan brede kompetencer som jurist.

For Dan er det vigtigt med faglig og personlig udvikling, når han går på arbejde. Det får han både, når han sparrer med kollegaer fra hele organisationen, når han er på kurser, og når han deltager i netværksmøder med andre jurister.

”Jeg valgte at søge job hos Aalborg Forsyning, fordi jeg gerne ville arbejde med udbud, men også fordi jeg her ville få optimale rammer for personlig og faglig udvikling – og det har jeg fået,” fortæller Dan, inden han styrer mod kantinen, hvor han skal møde kollegaerne til fælles frokost.

”Jeg valgte at søge job hos Aalborg Forsyning, fordi jeg gerne ville arbejde med udbud, men også fordi jeg her ville få optimale rammer for personlig og faglig udvikling – og det har jeg fået” Citat: Dan Oxbøl

Relaterede emner

Se vores ledige stillinger

Bliv en del af holdet og kom med på rejsen mod en bæredygtig forsyning. 

Medarbejderportræt

Sofie gik fra studiejob til jurist på fuld tid

Sofie har fået mere ansvar, end hun turde håbe på, da hun søgte stillingen som jurist hos os.

Karrieudvikling - find din egen plads

Vi investerer løbende i vores medarbejderes kompetencer, fordi høj faglighed er værdifuld.

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen