Affald

Affald

Vi har et mål om, at miljøbelastningen ved udførelse af vores kerneydelser skal reduceres, eksempelvis ved ruteoptimering og afprøvning af mere miljøvenlige brændstoffer til vores biler.

Briller får nyt liv

Sammen med Genbrug til Syd har vi indsamlet, klargjort og sendt brugte briller til hospitaler i nogle af de mest fattige udviklingslande. Brillerne fra kommunens borgere hjælper dermed andre svagteende med et bedre syn - en mulighed de fleste af dem ellers aldrig ville få. 

Billedet viser en brille, hvor det ene udsyn er sløret og det andet er klart

Affaldssortering nytter, når vi gør det sammen

Potentialet for at genanvende vores affald er stort, derfor er det vigtigt, at du sorterer dit affald, så vi sikrer, at det bliver i kredsløbet og bliver genanvendt. Affaldssortering er ikke nyt, vi er allerede godt i gang. Snart skal vi indsamle fire nye affaldstyper fra din bolig.

 

Stemningsbillede

Fokus på miljøbelastning ved transport 

Grøn omstilling sker ved forebyggelse af affald, endnu bedre sortering af affald, og et fokus på at styrke leverandørkæden. I 2020 har vi indkøbt en kompakter til genbrugspladsen Over Kæret, der gør, at vores containere kan indeholde op til 6 gange mere affald end i dag. Dette vil betyde mindre tid på vejene, da der ganske enkelt skal køres færre containere og dermed mindre miljøbelastning ved transport.

Stemningsbillede
Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen