Covid-19

Drift i corona-perioden

Kun ganske få områder er fortsat berørte af situationen med COVID-19.

Områder der endnu ikke er i normal drift:

  • Vi har igen åbnet for personlig betjening på Stigsborg Brygge, men tager selvfølgelig de nødvendige forholdsregler i forhold til smittespredning. Hvis du besøger os, vil du bl.a. opleve, at vi skal holde afstand og spritte af - og så gør vi selvfølgelig grundigt rent. Du er fortsat mere end velkommen til at chatte med os, hvis du hurtigt gerne vil have svar på dine spørgsmål.
  • På vores genbrugspladser er vores bomanlæg blevet opgraderet. Det betyder, at vi justerer besøgsantallet, så vi fortsat kan passe på vores hinanden. Du kan derfor opleve, at bommen er nede i de perioder, hvor der er ekstra mange besøgende, men den åbner automatisk op, når vi er klar til dit besøg. Det er vigtigt, at du følger anvisningerne og skiltningen på og omkring pladserne, så trafikken afvikles bedst muligt. Vi anbefaler desuden, at du følger myndighedernes anvisninger - vask hænder, hold afstand, kom alene eller overvej om besøget på genbrugspladsen kan vente. Er du i tvivl om sortering på pladsen, opfordrer vi til, at du benytter ’Rest efter sortering’, for at besøget bliver afviklet så smidigt som muligt. Alle kundetoiletter vil være lukkede, ligesom du selv skal medbringe handsker og skovle. For at minimere smitterisikoen mellem besøgende i telte og ved kødannelse er det ikke muligt at aflevere ting til direkte genbrug (humanitære formål).
  • Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at besøge vores renseanlæg og vandværker.
  • Ved opsætning af gasmålere, udlevering af nye vandmålere og fjernvarmerelaterede kundebesøg følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer om at reducere fysisk kontakt mv. for at undgå smittespredning.
Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen