Besøg vandværket

Besøg vandværket 

Besøg vores Vandtekniske Museum, og bliv klogere på drikkevandets vej fra undergrunden til vandhanen, og den historiske udvikling af vandforsyningen siden starten i 1854. 

Om rundvisningen

Vi vil blandt andet fortælle om, hvor drikkevandet kommer fra, og hvordan det behandles, inden det ender hos dig som forbruger. Vi vil sætte fokus på vand som ressource, og fortælle om, hvorfor det er så vigtigt, at vi passer godt på det. På vores Vandtekniske Museum kommer du ind i en tidslomme, hvor du kan du følge den tekniske udvikling gennem de seneste 150 år og se dampdrevne pumper, trærør, og andre spædende sager fra gamle dage. 

Info ikon

Praktiske informationer

Antal

Maks. 30 personer

Tidspunkt

Skoleklasser og ungdomsuddannelser:
Udbudte datoer og tidsrum fremgår af bookingsystemet. Af sikkerhedsmæssige årsager gennemfører vi kun rundvisninger fra og med 7klasse.

Foreninger og andre grupper:
Det er i et begrænset omfang muligt at få rundvisning på Vandteknisk Museum. Bemærk venligst at rundvisningen som udgangspunkt skal foregå inden for almindelig åbningstid (man-fre kl. 7-15).

Varighed 

2 timer inkl. goddag og farvel 

Sikkerhed og tilgængelighed

Vandteknisk Museum stiller ikke nogle særlige sikkerhedsregler for besøgende og stedet er tilgængeligt for dårligt gående og personer i rullestol. 

Sted

Sønderbro 53, 9000 Aalborg. 
Bemærk, at der stopper offentlig transport i nærheden.

Book rundvisning på renseanlægget 

Udfyld kontaktformularen med ønsket dato, tidspunkt og deltagerantal, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

OBS: Skoler skal booke via aabenaalborg.dk 

* krævet

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen