Stemningsbillede

Sortering af mad- og drikkekartoner i Kærby

Frem til marts 2022 indsamler vi mad- og drikkekartoner sammen med plast- og metalaffaldet i Kærby. Det gør vi for at få erfaring til den kommende indsamling i hele Aalborg Kommune. 

Vi er glade for at se så mange mad- og drikkekartoner i affaldet fra Kærby. Jeres deltagelse i forsøget giver os værdifuld viden, så vi kan planlægge den fremtidige indsamling i resten af kommunen.

Fælles informationsmøde

Som del af forsøget inviterer vi til fællesmøde, hvor vi er spændte på at høre jeres erfaringer og input. Herudover vil vi give et indblik i de indsamlede affaldsmængder og kvaliteten heraf samt vores erfaringer med tømning hver 3. uge. Vi byder på en sandwich og drikkevarer:

Torsdag den 2. december kl. 17.00 - 18.30
Aalborg Forsyning, Over Bækken 2, 9000 Aalborg

Tilmeld jer senest mandag den 29. november 2021 ved at sende en mail til anke.kirk@aalborg.dk. Husk at oplyse, hvor mange personer I deltager.

Er du kommet i gang?

Nyt piktogram på containeren
Sæt det nye piktogrammet for mad- og drikkekartoner på din udendørs container sammen med de eksisterende piktogrammer for plast og metal. 

Læs sorteringsguiden
Læs og gem sorteringsguiden, som vi har omdelt i din postkasse, på køleskabet eller skabslågen, så det er nemt i hverdagen. Korrekt sortering og renhed forbedre genanvendelsespotentialet. 

Tjek om du er tilmeldt vores SMS-service
Vi tømmer dine containere på forskellige dage. Det er derfor en god idé at tilmelde dig vores SMS-service eller tjekke, om du er tilmeldt alle dine ordninger. Sæt kryds ved henholdsvis restaffald, genbrug og haveaffald, så får du en mail eller SMS, inden vi tømmer på din adresse.

Du kan tilmelde dig sms-service her.

Del dine erfaringer med os

* krævet

Sådan sorterer du mad- og drikkekartoner, plast og metal

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen