Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

SMS-service

 

 

Som kunde hos Aalborg Forsyning er du automatisk tilmeldt vores gratis SMS-service. Det betyder, at du får direkte sms-besked på din mobiltelefon, hvis der bliver problemer med fx vandforsyningen på din bopælsadresse.

Alle de mobiltelefoner, der er registreret på din adresse, er automatisk tilmeldt vores SMS-service. Hvis du har hemmeligt nummer, bruger taletidskort eller har en mobiltelefon via din arbejdsplads, skal du selv tilmelde dit telefonnummer, hvis du ønsker at bruge den gratis SMS-service.

Vi sender udelukkende SMS til dig med driftsinformationer - aldrig reklame eller lign.

Til- og framelding

Herunder kan du afmelde dig SMS-servicen, hvis ikke du ønsker at modtage SMS fra os.

Du kan også tilmelde flere mobilnumre eller en mailadresse. Er du ejer eller har tilsyn med en ejendom, hvor du ikke selv bor, kan det være relevant at tilmelde dig denne SMS-service for den pågældende forbrugsadresse.

Du har også mulighed for at afmelde dit telefonnummer ved at sende en sms med teksten AFMELD til 1919. Hvis du fortryder afmeldingen, skal du tilmelde dig på ny.

Har du ikke en mobiltelefon, vil du som hidtil få driftsinformationer via brev, radio eller lignende. Alle driftsforstyrrelser vil ligeledes altid fremgå af hjemmesiden.

SMS-servicen er udelukkende en serviceydelse, som kunden ikke har krav på, og som ved udeblivelse af ikke kan medføre erstatningskrav mod Aalborg Forsyning.

Genveje
Emner om om aalborg forsyning