Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Tilmeld dig SMS-service

Du kan modtage planlagte og igangværende driftsforstyrrelser på SMS gratis

Vi sender en gratis sms, når vi planlægger driftsafbrydelser eller der opstår akutte afbrydelser. Alle telefonnumre der er registreret på din adresse og er kunde ved Aalborg Forsyning, er automatisk tilmeldt vores SMS-service. Vi sender til de telefonnumre, som er registreret på de adresser, der er berørt af afbrydelsen. Telefonnumrene trækker vi via en landsdækkende database. Vil du være sikker på, at dit telefonnummer er registreret, så kan du på vores tjekker i ovenstående formular, om du er tilmeldt.

Hvis du har taletidskort, eller hvis din telefon for eksempel er registreret på din arbejdsplads, skal du tilmelde dig for at få besked ved afbrydelser. Du kan også tilmelde sms-besked på andre adresser end din egen. Adressen skal bare ligge inden for vores forsyningsområde. Servicen gælder for vores varme-, gas og vand kunder.

Vi sender udelukkende SMS til dig med driftsinformationer - aldrig reklame eller lign.

Til- og framelding

Du kan altid afmelde dig SMS-servicen, hvis ikke du ønsker at modtage SMS fra os. Det kan du gøre her på siden. Du har også mulighed for at afmelde dit telefonnummer ved at sende en sms med teksten AFMELD til 1919. Hvis du fortryder afmeldingen, skal du tilmelde dig på ny.

Du kan tilmelde flere telefonnumre eller en mailadresse, hvis du ønsker det. Er du ejer eller har tilsyn med en ejendom, hvor du ikke selv bor, kan det være relevant at tilmelde dig denne SMS-service for den pågældende forbrugsadresse.

Har du ikke en mobiltelefon eller e-mail, vil alle driftsforstyrrelser vil altid fremgå af hjemmesiden.

SMS-servicen er udelukkende en serviceydelse, som kunden ikke har krav på, og som ved udeblivelse af ikke kan medføre erstatningskrav mod Aalborg Forsyning.

Genveje
Emner om om aalborg forsyning