Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Vigtig info til samarbejdspartnere på byggepladser

Corona-pandemien forhindrer hverken regnen i at falde eller mennesker i at få rent drikkevand, gå på toilettet eller komme i bad. Derfor arbejder vi ufortrødent videre for at sikre, at regn- og spildevand bliver ledt væk fra gader, boliger og virksomheder og renset på renseanlæggene – og at alle har vand i hanerne.


Statsminister Mette Frederiksen har erklæret, at forsyningsselskaber som Aalborg Forsyning er en del af de kritiske samfundsfunktioner, der skal opretholdes – også i situationer som denne, hvor store dele af det øvrige samfund er lukket ned.

Vi har fulgt regeringens anvisninger og har derfor sendt medarbejdere, der har mulighed for at varetage deres funktion hjemmefra, hjem for at arbejde. Samtidig omorganiserede vi arbejdet for vores driftsmedarbejdere. De arbejder nu i mindre hold med forskellige mødesteder og med mindst mulig direkte kontakt med hinanden.

I forlængelse heraf følger her en specifik melding til jer eksterne samarbejdspartnere, der arbejder på Aalborg Forsynings byggepladser:

Som udgangspunkt forventer vi, at arbejdet på vores byggepladser fortsætter – naturligvis med behørig respekt og hensyntagen til de anbefalinger og påbud, der kommer fra myndighederne. Vi opfordrer kraftigt til, at I organiserer og udfører arbejdet i overensstemmelse med disse anbefalinger og påbud, men vi understreger samtidig, at ansvaret for det, og for virksomhedernes medarbejdere, naturligvis er jeres eget. Vi har fuld tillid til, og respekt for, jeres sunde fornuft og dømmekraft. Det betyder også, at vi naturligvis vil respektere, hvis virksomhederne vælger at sende medarbejdere hjem.

Vores tilsyn med byggepladserne kommer til at fortsætte i det omfang, I fortsætter jeres arbejde, men vi kommer naturligvis til at tage de nødvendige forholdsregler som for eksempel at holde ekstra afstand til personer på pladsen samt undlade at benytte mandskabsfaciliteterne på vores lokaliteter.

Hvis I har spørgsmål, er I som altid velkomne til at kontakte jeres sædvanlige kontaktperson hos os. 

Genveje
Emner om kloak