Storvorde og Sejlflod

Storvorde og Sejlflod 

Har I endnu ikke tilmeldt jeres virksomhed fjernvarmen? Er jeres virksomhed placeret i Storvorde eller Sejlflod, kan I stadig nå at skifte jeres nuværende opvarmningskilde ud med et nyt, grønnere og mere energieffektivt fjernvarmeanlæg. Fjernvarme er en billig, stabil og pladsbesparende løsning - uanset om I bygger nyt, har naturgas, el eller andet som opvarmningsform i dag.

Fjernvarme - et grønnere alternativ 

Opvarmning med fjernvarme betyder en væsentlig mindre udledning af klimagasser i forhold til individuel opvarmning med olie eller naturgas. I Aalborg Forsyning arbejder vi for, at varmeproduktionen hvert år skal reducere andelen af fossilt brændstof for i 2028 at blive helt fossilfri.

Vælg hvordan jeres virksomhed skal tilsluttes fjernvarme

 • Normal tilslutning

  Her-og-nu rabat på 8.125 kr.

  Med normal tilslutning får du fjernvarme, så snart vi tænder for varmen i Storvorde og Sejlflod. I opnår her-og-nu rabat, når I tilmelder jer, inden vi er færdige med at grave og asfalten er lagt igen. 
 • Passiv tilslutning 

  Her-og-nu rabat på 8.125 kr.

  Med passiv tilslutning graver vi fjernvarmerørene ned på jeres grund, men I venter op til 5 år med den endelige tilslutning - det er smart, hvis jeres nuværende anlæg stadig har nogle gode år i sig. 

Hvis vi gerne vil have byen til at vækste med flere nye tilflyttere og byggegrunde, så er det en kæmpe fordel at have fjernvarme som en simpel, stabil og prisbevidst varmekilde.

Lars Mandrup, Borger i Storvorde

Hvad er processen?

 1. Vores opmåler besøger jer.
 2. Vi udarbejder og sender et tilbud til jer.
 3. I underskriver og sender retur.
 4. Vi graver fjernvarmerørene ned og tilslutter.

Hvad er prisen?

Hvad etableringen af fjernvarmen vil koste jer afhænger af flere forhold. Det kan f.eks. være byggeriets beliggenhed på grunden og forskellige byggetekniske valg ved selve byggeriet. Men når først I er tilsluttet fjernvarmen, betaler I følgende basisydelser: 

 • Abonnement 
 • Effektbidrag pr. m2
 • Forbrug pr. kWh
 • Kraftvarmetillæg 

Kontakt os 

Ring til os på 9982 8299 eller udfyld formularen.

Så kontakter vi jer hurtigst muligt til en uforpligtende snak. 

* krævet

Relaterede emner

Lej et midlertidigt varmeanlæg

Lej et midlertidigt varmeanlæg

Svigter dit anlæg? Bygger du nyt? Eller renoverer du dit hus? Vi varmesikrer dit hus med et varmeanlæg, som du lejer af os, indtil vi er klar med fjernvarme til dit hus. 

Fjernvarmens Serviceordning

Tilmelder du dig Fjernvarmens Serviceordning samtidig med, at du siger 'Ja tak' til fjernvarme, giver vi dig indmeldelsen gratis. Tilmelding koster normalt et engangsbeløb på 550 kroner.   

Varme +

Varme+

Har du brug for et nyt fjernvarmeanlæg? Med Varme+ lejer du fjernvarmeanlægget af os og sparer dermed de 25-30.000 kr. et nyt anlæg typisk koster. 

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen