Varme+

Varme + er en nem vej til fjernvarme - uden bekymringer

Med Varme+ lejer du fjernvarmeanlæggene af os og sparer de 15-25.000 kr., som et nyt koster. Du undgår samtidig unødvendige regninger til service og reparation af fjernvarmeanlæggene – det sørger vi for. 

Hvad er Varme+?

Erfaring viser, at mange boligforeninger har utætte og dårligt isolerede fjernvarmerør liggende i jorden. Som boligforening kan I kan være med til at fremme omstilling til mere bæredygtig energiforsyning. Normalt er fjernvarmeanlægget jeres ejendom og jeres ansvar, men med Varme+ er det vores. Det vil sige, at vi ejer og vedligeholder fjernvarmeanlægget og er forpligtet til at sikre, at anlægget er fuldt funktionsdygtigt og lovligt. Vi sørger også for udskiftning af hele eller dele af fjernvarmeanlægget, hvis det er nødvendigt.

Er du en erhvervsvirksomhed, der ønsker vores Varme+-løsning kan du kontakte os på telefon eller via formularen nederst på siden. 

Hvad får du med Varme+ serviceordningen?

Vi installerer det nye fjernvarmeanlæg 

  • Vi nedtager og bortskaffer det gamle fjernvarmeanlæg (både el-, olie-, fastbrændsels- og gasanlæg).
  • Vi installerer et moderne fjernvarmeanlæg, hvor vi tester og regulerer alle installationer, der har med varme og varmt vand at gøre.

Vi reparerer og servicerer

  • Vi vedligeholder og reparerer ved nedbrud eller fejl.
  • Fjernvarmens Serviceordning er en del af dit abonnement, og som udover regelmæssige eftersyn af dit anlæg omfatter kortlægning og vejledning omkring forhold i boligen, der er væsentlige for at opnå en god varmeøkonomi og test og indregulering af alle installationer i din bolig, som har med varme og varmt brugsvand at gøre.

Varme+ er til dig, der vil slippe for unødvendige varmeudgifter og udgifter til service og reparation. I forbindelse med installationen tester og regulerer vi alle installationer, der har med varme og varmt vand at gøre. Samtidig får du en grundig vejledning i, hvad du selv kan gøre for at spare på forbruget i din bolig - uden at komforten ryger.

Charlotte Behrendt, Leder for Salg og Service i Aalborg Forsyning

Hvad er prisen?

Varme+ udbydes som abonnementsaftale til kun 245 kr. inkl. moms om måneden.

Betingelser 

Det er et krav, at jeres boligforening er i vores forsyningsområde og enfamilieboligerne har Direkte Kundeforhold med os. Det er ikke et krav, at I er fjernvarmekunder i dag. I fjernvarmetilbuddet vil du kunne tage stilling til, om du også ønsker Varme+.

Læs mere om Direkte Kundeforhold med os 

Kontakt os

Hør mere om jeres muligheder med Varme+ ved at udfylde formularen. 


Relaterede emner

Direkte kundeforhold

Direkte Kundeforhold

Vælg vores tilbud om Direkte Kundeforholdså etablerer vi nye fjernaflæste varmemålere og håndterer praktikken omkring afregning. 

Overtagelse af fjernvarmerør

Overtagelse af fjernvarmerør

Hvis I som boligforening ejer fjernvarmenettet på jeres egen matrikel efter vores hovedmåler, kan vi tilbyde jer at overtage og udskifte fjernvarmerør 

Tilslut fjernvarme

Tilslut fjernvarme til nybyggeri

Vi giver her et overblik over, hvad du skal gøre, hvad vi sørger for - og hvad det koster for dig, når din bolig skal tilsluttes fjernvarmen. 

Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen