Tilskud til renovering for erhvervsdrivende

Tilskud til renovering for erhvervsdrivende

Vi giver tilskud, når I renoverer i jeres virksomhed eller boligforening - uanset om I efterisolerer loftet, udskifter vinduer eller opsætter en ny varmekilde. Der er tilskud til de fleste energiforbedrende tiltag. 

Sådan ansøger du om tilskud

Om I er til gør-det-selv, eller får en håndværker til at gennemføre dit projekt, har ikke betydning for at kunne få tilskud. Det vigtigste er, at I ikke begynder at renovere eller købe materialer, før I har fået svar på din ansøgning. Vi kan nemlig ikke give dig tilskud til forbedringer, som I allerede har sat i gang. 

Vigtigt! I skal færdigmelde og sende dokumentationen senest den 31. december 2020. Her lukker vi i Aalborg Forsyning ned for tilskudsordningen. Sender I først efter denne dato, mister I retten til tilskuddet.

  • I ansøger om tilskuddet via linket nedenfor. 
  • Når I har indsendt din ansøgning, vil vi gennemgå den. Indenfor 1-3 arbejdsdage vil I få en bekræftelse pr. e-mail på, at vi har modtaget jeres ansøgning.
  • Når I har modtaget bekræftelsen, kan I indkøbe materialer og udføre arbejdet. Når dit projekt er afsluttet, logger I på systemet og sender den nødvendige dokumentation til os, hvorefter I indsender sagen sammen med kontonummer til udbetaling.
  • Når vi har godkendt jeres sag, overfører vi tilskudsbeløbet til jeres bankkonto.
Chat
Chat
Kundeservice
Kundeservice
Adgang for alle
Adgang for alle
Scroll til toppen
Scroll til toppen