Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Varme

Søndag den 2. februar 2014 kl. 10-14 holder Aalborg Forsyning, Varme åbent hus på Varmecentralen Gasværksvej 28 i Aalborg.

Her markeres Varmens Dag med et stærkt program, der bl.a. byder på konkurrence og autografer fra Aalborg Håndbolds stjerner, børnekoncert af Michael Back, gratis pølser og vand, orientering om fjernvarme til omegnsbyerne og rundvisning på centralen.

 

Dagens program

Kl. 10.00  Velkomst v/varmeforsyningschef Flemming Mostrup Kielgast

Kl. 10.15 Rundvisning på varmecentralen

Kl. 10.30 Michael Back giver koncert – Musik og sjov for børn

Kl. 11.30 Orientering om Aalborg Forsyning, Varme. Hør om planerne for udvidelse  af fjernvarme til omegnsbyerne.

Kl. 12.00 Rundvisning på varmecentralen

Kl. 12.30 Skyd på mål mod håndboldstjernerne Ole Erevik og Jacob Bagersted fra  Aalborg Håndbold. De første 100, der deltager i konkurrencen, får gratis  to billetter til en hjemmekamp. Håndboldstjernerne giver også autografer.

Kl. 13.15 Rundvisning på varmecentralen

Der er hele dagen varme pølser og kolde vand. Alle er velkomne, og der er gratis adgang.

 

Varmens Dag – en årlig festlig begivenhed

Langt over halvdelen af alle danske boliger opvarmes med fjernvarme, fordi det er den mest fornuftige måde at levere varme i bysamfund. Men fjernvarme er mere end varmt vand i rør. 

Fjernvarme er en moderne og højteknologisk teknik, der gavner både klima, miljø, samfundsøkonomi og forbrugernes pengepung. For at sætte fokus på det åbner fjernvarmeværker og varmeforsyningsselskaber over hele landet traditionen tro dørene op for den lokale befolkning.

 

Yderligere oplysninger

Pressen er velkommen til at deltage i arrangementet, og såfremt der er behov for yderligere kommentarer, kan rådmand Lasse P.N. Olsen kontaktes på tlf. 9931 9401 eller varmeforsyningschef Flemming Mostrup Kielgast på tlf. 9931 4801.

Genveje
Emner om aktuelt