Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Udbud og licitationer

Her finder du aktuelle udbud og licitationer. Som udgangspunkt annonceres alle udbud på den landsdækkende portal udbud.dk. Der kan du også abonnere på aktuelle udbud inden for den branche eller det geografiske område, der interesserer dig.

Se aktuelle udbud

 Der er i øjeblikket ingen udbud

Se aktuelle licitationer

Nedrivning og miljøsanering af SNOX-anlæg (TED 215804-2017)

Vedr. sociale uddannelsesklausuler:

Nordjyllandsværket A/S har 02.06.2017 igangsat licitation efter Forsyningsvirksomhedsdirektivet vedr. projekt "Nedrivning og miljøsanering af SNOX-anlæg". Nordjyllandsværket har overvejet om det i forbindelse med licitationen vil være relevant at stille krav om uddannelses- og praktikpladser. Det er vores vurdering, efter at have været i dialog med repræsentanter fra bla. Dansk Byggeri, at arbejdet med nedbrydningsbranchen generelt udføres af erfarne folk, og at det kræver stor opmærksomhed. Herudover har vi lagt vægt på, at nedrivning efter det oplyste ikke er et område med mange lærepladser eller praktikpladser. Nedrivningsuddannelsen er således en kursusuddannelse, hvor deltagerne ikke skal i praktik. Vi har efter en samlet vurdering af disse faktorer fundet, at det ikke er proportionalt at medtage en social klausul i kontrakten.

Læs om licitationen på TED

Abonner på nye udbud der annonceres

Udbud.dk giver mulighed for at abonnere på udbud inden for den branche eller det geografiske område der interesserer dig. Du skal blot oprette dig som bruger på udbud.dk

Få besked om relevante udbud for dig

 

Genveje
Emner om nordjyllandsværket a/s