Aalborg Forsyning logo Aalborg Forsyning logo

Digitalt udbudte projekter

 

Vejledning

Hvad er Digitalt udbud?

Kloak A/S udbyder denne opgave digitalt. Det betyder, at udbudsmaterialet skal downloades fra Kloak A/S' hjemmeside og at eventuelle spørgsmål til materialet skal ske fra samme side

Hvordan får jeg adgang?

Firmaer der er interesserede i at byde, skal bestille adgang til udbudsmaterialet her fra hjemmesiden. Herefter vil der - når udbudsmaterialet er klar til download - blive udsendt en email med en internetadresse samt et brugernavn og password til en side, hvorfra udbudsmaterialet kan downloades. Her vil evt. supplerende materiale blive gjort tilgængeligt og de bydende vil herfra kunne stille spørgsmål til udbudsmaterialet.

Vær særlig opmærksom på

Ved bestilling af adgang skal bl.a. oplyses en email-adresse. Det er vigtigt, at denne er korrekt, da udsendelse af brugernavn og password vil ske hertil, ligesom info om evt. supplerende materiale, herunder svar på eventuelle spørgsmål vil ske til denne e-mail-adresse. E-mails til de bydende vil blive afsendt fra en e-mail-robot, hvortil der ikke kan svares. Det er den bydendes eget ansvar at sikre, at disse e-mails ikke bliver frasorteret i spamfilter mv.

Genveje
Emner om kloak